Transparent
Inloggen
Sluiten

Grasmeester Erwin Beltman: 'Een andere binnenlandse club wilde mij heel graag hebben'

21 juli 2019 12:48 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

Grasmeester Erwin Beltman: "Een andere binnenlandse club wilde mij heel graag hebben"; image source: Pro Shots

In gesprek met RTV Rijnmond geeft grasmeester Erwin Beltman aan dat hij recent is benaderd door een andere club. "Ik zit hier nog, dus ik heb nee gezegd", aldus Beltman. "Er was een trainer van een andere binnenlandse club die mij heel graag wilde hebben. Dat is het niet geworden, maar dat maakt niet uit."

Beltman gaat verder: "Er moet wel zoiets moois komen wil je dit achter je laten. Ik heb het zo fantastisch naar mijn zin en ik heb een fantastische groep jongens naast me staan. Ik heb een directie en een management die me volledig steunt en waarmee ik de discussie aan kan gaan wat we wel en niet nodig hebben. Ik heb een fantastische situatie hier. Het is wel hard werken, maar dit is gewoon schitterend."

Ooit een vertrek naar een andere club is niet uitgesloten. "Je moet altijd ambitie hebben", zo geeft hij aan. "Natuurlijk lijkt het me gaaf om bij een Barcelona of een Bayern München een keer verantwoordelijk te zijn voor het veld. Natuurlijk is dat gaaf. Dat is het hoogst haalbare in mijn vak."

Meer op RTV Rijnmond




Tags

beltman erwin grasmeester gaaf barcelona bayern rijnmond steunt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Zal ook wel 020 zijn. Die asso club deinst nergens voor terug.
+2/-0

4 jaar geleden
Zou wel lachen zijn als we in de toekomst onze grasmaaier verkopen voor luttele miljoenen :-).
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.419 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki