Transparent
Inloggen
Sluiten

Boskamp: "het is niet iedereen gegeven om Feyenoord te leiden"

18 juli 2019 13:01 - RTL
Foto: Pro Shots

Boskamp: "het is niet iedereen gegeven om Feyenoord te leiden"; image source: Pro Shots

Feyenoord clubicoon Jan Boskamp spreekt zich bij RTL duidelijk uit voor de komst van Robert Eenhoorn als nieuwe directeur van de club. De huidig directeur van AZ heeft aldaar volgens Boskamp uitstekend werk geleverd en zijn komst zou "veel mensen in Rotterdam in ieder geval heel gelukkig maken". Anderzijds vraagt hij zich openlijk af of Eenhoorn wel zin heeft om "de puinzooi op te ruimen bij Feyenoord".

Hoe het ook zij, Boskamp hoopt op nieuwe investeringen in de jeugd bij Feyenoord, om zo het schip weer recht te trekken. Boskamp leeft mee met de vertrokken Jan de Jong: "Hij kon in rust werken bij NOS, maar dan kom je bij Feyenoord... Ik denk niet dat het iedereen is gegeven om die club te leiden". Onduidelijk is hoe dit strookt met zijn andere opmerking te hopen dat "we Eenhoorn een beetje kunnen opnaaien en op zijn gevoel kunnen inspelen".

Meer op RTL




Tags

boskamp eenhoorn jong nos opnaaien puinzooi strookt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Als nieuwe algemeen directeur krijg je als 1 van de hoofdtaken het realiseren van een nieuw stadion. Terwijl er in de gemeenteraad steeds meer weerstand tegen Feyenoord City komt. Dat zou voor een hoop gegadigden al voelen als een molensteen denk ik.

Ik denk dat alleen Jorien van den Herik deze klus succesvol had afgerond ;-) ;-)
+2/-2

 
4 jaar geleden
Alles in het belang van de club..En dan die 29% krijgen ook nog! Dan ben je gewoon een uitmuntende zakenman.

Put your hands up 4 Jorien !
+2/-2

 
4 jaar geleden
Sorry pik we leven nu in het heden n met Jorien was/ ben ik allang klaar
+4/-1


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer