Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord trekt banden met FSV De Feijenoorder aan

17 juli 2019 11:20 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

Feyenoord trekt banden met FSV De Feijenoorder aan; image source: Pro Shots

Feyenoord meldt vandaag op haar website dat het de banden met FSV De Feijenoorder gaat aantrekken. Een formele samenwerkingsovereenkomst vervangt allerlei afspraken en samenwerkingen die er in het verleden waren. De beide partijen benadrukken dat beide organisaties onafhankelijk blijven van elkaar.

Het meest directe en concrete resultaat van de samenwerking is dat alle leden van FSV De Feijenoorder vanaf donderdag (en dus ook op de komende Open Dag) 10% korting krijgen op het hele assortiment in de Feyenoord Fanshops. Later zal dat ook gaan gelden voor de webshop, maar daar moet blijkbaar nog wat werk voor gebeuren. Andere afspraken gaan over hulp van de club bij sfeeracties en kaarten voor Europese uitwedstrijden via de supportersvereniging.

Remco Ravenhorst (voorzitter FSV De Feijenoorder): "We zijn blij met deze stap, omdat we onze leden hierdoor weer wat extra kunnen bieden. Met deze samenwerking onderschrijft de club het belang van een onafhankelijke vereniging. We denken op deze manier ruimte te creëren om meer voor elkaar en supporters te kunnen betekenen, maar waar nodig kritisch naar elkaar te kunnen blijven. Club en supporters hebben elkaar nodig."

Meer op Feyenoord




Tags

feijenoorder fsv assortiment fanshops korting onderschrijft ravenhorst remco samenwerkingsovereenkomst sfeeracties supportersvereniging webshop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall eredivisie gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot ueda willykment woerts yoda