Transparent
Inloggen
Sluiten

Luciano Narsingh voor twee jaar naar Feyenoord

5 juli 2019 15:22 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Luciano Narsingh voor twee jaar naar Feyenoord; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft via de officiële website de komst van Luciano Narsingh bevestigd. De vleugelaanvaller heeft een contract voor twee seizoenen getekend in De Kuip en hij zal maandag direct met de selectie van Jaap Stam meegaan op trainingskamp naar Oostenrijk. Narsingh zal met rugnummer 7 gaan spelen komend seizoen.

Technisch manager Sjaak Troost geef aan heel blij te zijn met de komst van Narsingh. "Zijn snelheid, scorend vermogen en assists zijn belangrijke wapens, waarmee hij specifieke kwaliteiten toevoegt aan onze selectie en ons meer mogelijkheden geeft in aanvallend opzicht. Bovendien brengt hij veel ervaring met zich mee. Luciano is een echte versterking voor Feyenoord", aldus Troost.

Ook Jaap Stam is blij met de aanvaller. "Luciano brengt een aantal andere kwaliteiten met zich mee in aanvallend opzicht", zo geeft hij aan. "Dat biedt ons straks de mogelijkheid nog meer te kunnen variëren in ons spel, wat ons kan helpen het verschil te maken in wedstrijden."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

narsingh stam troost kuip meegaan oostenrijk scorend toevoegt trainingskamp varieren wapens

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Prima, goeie analyse van troost en stam. Ik heb er wel vertrouwen in dat er nu eindelijk met verstand en zuinig word gewerkt aan een steeds betere selectie.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Twee jaar is kort, een optie voor een extra jaar was handig geweest (misschien is dat afgesproken maar meestal wordt dat dan wel genoemd). Maar goed ben er blij mee afhankelijk van hoe snel hij fit is uiteraard.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Eens, maar ik las dat Luciano gaat voor een Elia scenario waarbij hij zsm weer naar een buitenlandse club wil. Hij wil dus vast gewoon niet langer tekenen en wij hebben tegenwoordig niets te eisen als we een reservespeler van Swansea willen vastleggen.
+1/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Voordeel van deze speler is dat hij nu zich moet en wil bewijzen en laten we wèl zijn Engeland is het graf van menige subtop-speler. Ander voordeel, Narsingh kun je op meerdere manieren gebruiken : rechts voor, juist in de punt van het middenveld of achter de spits.
Nu Tapia als een soort libero en Ayoub veel meer laten spelen. Probleem is dat ik voor Larsson en Toornstra geen duidelijke rol zie.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Tapia meer laten spelen? Jij denk als hij het bij Peru kan dan kan hij het toch ook wel bij ons, maar jij hebt hem neem ik aan ook zien tobben tot nu toe? Mijn enige hoop is dat er door zijn interlandspel nog ergens een club te vinden is die de helft van zijn aankoopbedrag nog wil betalen. Ik ben bang dat zelfs dat nog niet gaat lukken.
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki