Transparent
Inloggen
Sluiten

'Lucanio Narsingh tekent bij Feyenoord'

4 juli 2019 19:50 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Lucanio Narsingh tekent bij Feyenoord"; image source: Pro Shots

Luciano Narsingh gaat een contract bij Feyenoord tekenen. Dat weet het Algemeen Dagblad te melden. De vleugelaanvaller zal in De Kuip zijn handtekening zetten als hij de medische keuring weet te doorstaan. Narsingh kan transfervrij de overstap maken, aangezien zijn contract bij Swansea City is afgelopen.

Trainer Jaap Stam hoopt dat Narsingh maandag met de selectie van Feyenoord kan afreizen naar het trainingskamp in Oostenrijk. Na Nick Marsman is hij de tweede aanwinst voor komend seizoen. Voor hoe lang Narsingh gaat tekenen, wordt niet gemeld.

Meer op AD.nl




Tags

narsingh lucanio keuring kuip marsman oostenrijk stam trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Yes die stond op mijn lijstje transfervrij dus goedkoop. Eindelijk snelheid op de vleugel en 1 met een voorzet voor jorgensen.
Welkom Narsingh heeel veel succes!!!

Berghuis kan inderdaad op 10 spelen of links op het middenveld met de punt naar achteren. Mooi vind hem in potentie daar het beste.

Komt er dan eindelijk vorm in feyenoord zo met jaren kommer en kwel met van geel ik hoop het echt :)

Door pakken transfervrij zijn nog: fer (altijd halen kind van de club en denk een prima moderne centrale verdediger zeker met stam zijn tips), boussoufa, assaidi (speelde echt prima word onderschat geef hem een kans), chery, van der wiel, wildschut (prima om te scholen tot voortreffelijke rechts back met zijn kwaliteiten), douglas (goedkope sloper als je die een keer nodig hebt. Mooie optie als je van beek en botteghin slijt), drenthe (kind van de club en volwassen geworden prima als je haps kan verkopen zal niet duur zijn en goed voor de ervaring naast malacia), emnes, buttner zijn nog transfer vrij.
En chong is mss ook transfervrij informeer er naar als linker vleugel speler zou hij prima zijn met een mooie kans op een basis plek bij de club waar hij is gevormt en zijn hart ligt.

Kan je botteghin, van der heijden, sinisterra, van beek, larsson, toornstra, haps tegen aankoopprijzen verkopen.
En tapia en st juste mogen ook weg tegen goeie bedragen.

Bazoer en van drongelen zijn nog betaalbare transfer opties die je team kunnen versterken.

Elia, janssen, lens, karsdorp zijn mss interessante huur opties die willen terugkeren met sommige nog maar een 1 jarig contract en anders optie tot koop bedingen (karsdorp, lens).
+1/-3

4 jaar geleden
Berghuis verkopen dan. Kokcu lekker op 10 laten spelen.
+1/-0

4 jaar geleden
Berghuis heeft al nummer tien en gaat ook achter Nicolai spelen let maar op.
+2/-2

4 jaar geleden
Dat is 2, er moet nog wel wat gebeuren.
Het doet me goed dat er iets gebeurd achter de schermen.
Krijg wel het gevoel dat er over nagedacht wordt, Kuyt heeft deze transfer dus blijkbaar in gang gezet. Niets mis mee, Troost op papier TD en dat meerdere mensen hun lijntjes uitgooien. Nu nog een RB en een CV. Als Berghuis dan op 10 komt te spelen (kan ook nog vertrekken) dan is het middenveld al aardig bezet (Toornstra, Ayoub, Berghuis, Kocku, Tapia, Hansson en wat jeugd).
+2/-0

4 jaar geleden
Laten we eerst maar eens kijken hoe die er voor staat na 2 jaar niet spelen.
+1/-0

4 jaar geleden
Het zal een dure kracht zijn, en ik vind hem blessuregevoelig. Als hij zijn topvorm heeft, is hij van absolute meerwaarde en is zijn snelheid een gigantisch wapen. Maar het is ook heel vaak 'net niet'...

We gaan het zien.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Dat klop wel maar beggers can't be choosers. Een niet in top vorm narsingh is nog altyd beter dan het niveau van onze jeugd spelers en we hebben geen geld. Je moet ook je basis niveau niet te ver laten in storten in je selectie anders kan je wel eens een seizoen geen europees voetbal halen en streven az, fc Utrecht je voorbij. Dat kost je ook geld.
Ik ben al blij dat er binnen de selectie nu iemamd van niveau is die snelheid heeft op de vleugel. Dat van geel zo'n type spele niet aantrok terwijl gio 4-3-3 speelde is voor mij echt onbegrijpelijk...
+1/-0

4 jaar geleden
Gaat de goede kant op. Nu Messi nog zien binnen te vissen.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Messi past niet in het team :-)). Ik zou wel Karsdorp proberen terug te halen [huur]. Van de pot gerukt als hij naar psv gaat
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.426 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds ron schreuder slot soap stengs there think what will year yoda zeroukki