Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV kan niet voldoen aan vraagprijs Feyenoord voor Steven Berghuis'

28 juni 2019 00:30 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV kan niet voldoen aan vraagprijs Feyenoord voor Steven Berghuis"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV niet kan voldoen aan de vraagprijs van Feyenoord voor Steven Berghuis. Feyenoord heeft laten weten dat het 15 tot 20 miljoen euro wil hebben voor de vleugelaanvaller, maar de Eindhovenaren achten Berghuis minder waard. Volgens het Eindhovens Dagblad is het daarom onduidelijk of het tot een transfer kan komen.




Tags

berghuis

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Bergwijn? Welke pauper schrijft/plaatst deze berichten?
+2/-0

4 jaar geleden
Deadline stellen, anders wordt het weer een verloren seizoen.
+2/-0

4 jaar geleden
Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV niet kan voldoen aan de vraagprijs van Feyenoord voor Steven Bergwijn.

Die Troost zeg.. die peurt overal geld uit.
+2/-0

4 jaar geleden
Voet bij stuk houden Sjaak!! Voor een dubbeltje op de eerste rang gaan zitten en zelf in de hoogste boom klimmen..
+1/-0

4 jaar geleden
Klopt ze kunnen er pas aan voldoen als Lozano of Bergwijn verkocht is.
+1/-0

4 jaar geleden
Deze vraagprijs is helemaal niet zo gek, gewoon marktconform. Dat PSV denkt voor een dubbeltje op de eerste rij te kunnen zitten bij deze binnenlandse transfer lijkt me onterecht, Feyenoord is geen liefdadigheidsinstelling.

Nu PSV wellicht de Jong (Sevilla) en Bergwijn (Bayern naar verluidt ook in de markt) kwijtraakt, zou de vraagprijs binnen afzienbare tijd opeens een minder groot probleem worden. Ook omdat de druk om een flinke aankoop te doen vanuit de achterban in Eindhoven gaat spelen.

We wachten af. Een vertrek van Berghuis zou een aderlating zijn, zeker als je kijkt naar wat hij kán. Waar hij minder goed in is, zou in een andere speelwijze en invulling van posities ervoor kunnen zorgen dat het team een stap kan maken. Het is afwachten wat de nieuwe trainer wil...
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dat zou ten koste gaan voor een aantal andere spelers Willem denk ik en dat zou jammer zijn.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dat is een mogelijkheid zolang hij niet in de weg gaat lopen maar dat wordt hem wel duidelijk gemaakt,laat dat zielige gedrocht van een club in eindhoven de stront inzakken,middelvinger omhoog en opzouten.
+2/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Wat een prutstuk. De vraagprijs is nooit: Hallo wij vragen 15 tot 20 mio. Je hebt één prijs en niet ergens tussen hier en daar en zoek het maar uit.
+1/-0

 
4 jaar geleden
21 kunnen we ook niet accepteren. De vraagprijs is echt tussen de 15 en 20 miljoen. :)
+1/-0

 
4 jaar geleden
Wanneer PSV wil praten geeft Feyenoord een indicatie; vanaf X-bedrag valt er te onderhandelen. Dan kan de uiteindelijke deal hoger of lager uitvallen, al naar gelang welke partij het liefste tot een akkoord komt. Het is niet heel waarschijnlijk dat Troost heeft een gezegd 'een bedrag tussen 15 en 20 miljoen', maar wel dat uit eerste, aftastende gesprekken is opgemaakt door PSV (immers, het staat in ED dus die zullen met info van een PSV-bron werken) dat Feyenoord een bedrag tussen 15 en 20 miljoen wil hebben.

Als PSV niet hoger wil gaan dan 10/12 kan dan snel duidelijk zijn dat een transfer er op dit moment niet in zit.
+2/-1

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Klopt nooooit maar dan ook nooooooit je beste spelers aan je concurrenten verkopen.

Het lijkt me allemaal vrij simpel waar psv weer mee bezig is.

Die voeren namelijk wel al jaren goed beleid.

Berghuis wil voor de prijzen spelen en op 10 worden gezet omdat die plek nog voor het grijpen ligt in het nederlands elftal.
Psv ziet de onvrede van Berghuis natuurlijk ook en speelt daar op in. Psv baalt geheid van de wisselvalligheid van lozano en als ze die goed kunnen verkopen doen ze het en anticipeert op een eventueel vertrek van lozano of bergwijn die gewild is. Van pereiro en de jong willen ze liever ook af want lammers is in potentie een betere spits en ze hebben malen. Van bommel heeft geheid geen zin in weer een de jong vorm dip. ihattaren is getest en nog te wisselvallig dus hebben ze een nieuwe 10 nodig en komt berghuis in beeld. Bruma hebben ze al als vevanger als er 1 vleugel speler weg gaat. En afellay voor meer kwaliteit op het middenveld want hendrix en rosario zijn teveel van het zelfde. Robben kan ook nog altijd bij ze terugkeren. Alleen hun defensie is dan nog prut.

En bij ons vertrekken tot op heden alleen vaste waarden... Zucht...

Zijn we ook nog met iets bezig bij Feyenoord? Of laten we stam meteen in zijn eerste jaar al verzuipen?

Er zijn genoeg transfervrije opties en spelers die terug willen keren naar Feyenooord. Je kan zelfs een paar betaalbare aankopen doen die direct posities in je team versterken (van drongelen, bazoer). Met alleen jeugd haal je het niet!
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Het is te vroeg om het belied onder Troost te evalueren. Het is natuurlijk duidelijk dat Feyenoord niet de middelen heeft zoals Psv en Ajax. Hopelijk zijn Troost&Co echter inventief genoeg om een behoorlijke selectie op poten te krijgen en worden we niet getracteerd op de traditionele miskopen. Bovendien moeten we doorselecteren. Van Beek is een van de best verdienende spelers van de selectie. Dat lijkt mij moeilijk uit te leggen naar anderen. Ik kan mij voor stellen dat Berghuis daar geen zin meer in heeft.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Als van beek zoveel verdient geeft dat maar weer eens van geel zijn wanbeleid weer die dat ook deed met nelom lol

Precies daarom is berghuis niet in zijn hum hier en terecht. Hij wil ook voor prijzen gaan en een positie in het nederlands elftal. En krijgt hier weinig kansen die dromen te vewezelijken.

Van mij mogen weg tegen redelijke bedragen (eigen kweek en transfervrije spelers)en de rest tegen aankoop prijzen:
Botteghin, van der heijden, sinsterra, van Beek, larsson, haps, toornstra, nieuwkoop (of verhuur), verdonk (of verhuur).
En tegen van geel zijn gepromote bedrag st. Juste ook weg.

Genoeg transfer vrije opties die niet minder zijn en dan hou je geld over voor echte betaalbare goeie versterkingen. (Van drongelen, bazoer)
Maar je moet wel snel zijn!!! Anders zijn de transfervrije optes weg... En start het europese seizoen al en liggen we daar weer uit...

Troost is geheid een vriend van wim janssen. Prima hebben goeie jeugd ideeën. Willen jeugd ook een kans geven maar wil je presteren gaat het in het eerste team om een goeie mix. Je hebt in je elftal een paar toppers nodig liefst in iedere linie minimaal 1.

Met jeugd alleen red je het niet!

Behoud dus je beste spelers en verkoop je mindere goden en pas daar jeugd voor in of haal transfevrije kwalitatief betere of in potentie sterkere spelers voor terug.
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.357 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat wieffer willykment woningbouw yoda