Transparent
Inloggen
Sluiten

'Contractverlenging Steven Berghuis topprioriteit voor Feyenoord'

24 juni 2019 00:40 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Contractverlenging Steven Berghuis topprioriteit voor Feyenoord"; image source: Pro Shots

Feyenoord gaat alles op alles zetten om het contract van Steven Berghuis te verlengen. Dat weet De Telegraaf te melden. De club hoopt dat de aanvaller ondanks interesse van PSV ook komend seizoen in Rotterdam wil spelen. Niemand binnen de club zou hem in het shirt van PSV willen zien schitteren.

Ondanks dat Tonny Vilhena negen miljoen euro oplevert, kan de club niet met een zak geld de transfermarkt op. Een deel van het bedrag gaat namelijk naar derden. Om die reden is het voor Feyenoord noodzaak dat de kern van de ploeg zoveel mogelijk bij elkaar blijft.




Tags

berghuis topprioriteit derden kern schitteren telegraaf vilhena zak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Met Berghuis en een oplevende Jörgensen komen we een heel eind.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Dit zou mooi nieuws zijn! verder zullen we eens zien hoe het loopt en wat er van de geruchten waar is. Fer (zou mooi zijn) Jahanbaks en Seuntjes (lijken me een fabel) Nuytinck (beter als Jan Arie en van Beek) Narsingh (afgelopen jaar 2x ingevallen) we zullen zien wordt al wel tijd de boel te regelen voor je het weet spelen we de voorrondes!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Jahanbakhsh zou ik een interessante speler vinden, Nuytinck vind ik een uiterst beperkte centrale verdediger. Ja, beter dan Botteghin en van der Heijden maar in veel opzichten ook een beetje van hetzelfde laken een pak. Niet wendbaar, niet snel; zet er een bewegelijke spits tegenover en hij heeft er zijn handen vol aan. Ik denk voor het centrum eerder aan Justin Hoogma, zou Feyenoord niet kunnen kijken of hij haalbaar is? De komst van Fer snap ik, van Seuntjes vraag ik me ook sterk af welk nut en welke rol hij zou kunnen spelen bij Feyenoord...
+2/-0

4 jaar geleden
Zou mooi zijn als Berghuis over te halen is om bij te tekenen, ben niet zo positief over de kansen hierin.
Verder lees ik namen, m.u.v. Fer, dat ik denk, goh wat doet de scouting van Feyenoord eigenlijk.
+1/-0

4 jaar geleden
Wat zitten er weer een hoop voetbalprofessoren op dit forum. Feyenoord is toch maar gezegend met zoveel technisch advies. Toekomst ziet er rooskleurig uit, mits er geluisterd en gehandeld wordt naar deze "kenners"..
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.149 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg