Transparent
Inloggen
Sluiten

'Tonny Vilhena in belangstelling Russische clubs en West Bromwich Albion'

17 juni 2019 22:54 - Bombardir
Foto: Pro Shots

"Tonny Vilhena in belangstelling Russische clubs en West Bromwich Albion"; image source: Pro Shots

Tonny Vilhena kan zijn carrière mogelijk vervolgen in het buitenland. Volgens het Russische Bombardir hebben namelijk FK Krasnodar en Spartak Moskou interesse in de middenvelder van Feyenoord en staat hij ook in de belangstelling van het Engelse West Bromwich Albion. Bij Champions League deelnemer FK Krasnodar zou Vilhena zijn salaris kunnen verdubbelen naar 1,5 miljoen euro per jaar.

Vilhena heeft nog een contract voor een jaar bij Feyenoord. Tot nu toe speelde hij al 258 officiële wedstrijden in het shirt van Feyenoord en kwam hij tot 15 interlands voor het Nederlands elftal.

Meer op Bombardir




Tags

vilhena albion bromwich west krasnodar bombardir spartak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Hij doet er sportief verstandig aan te blijven. De hogere verdiensten zullen neem ik aan zijn belangrijkste drijfveer zijn. Wat heeft iemand in vredesnaam in Krasnodar te zoeken? Wat moet hij in de Championship waarin hij alleen maar achter de bal aan moet hollen?
+1/-0

4 jaar geleden
Transfersom tussen de 8 en 10 miljoen euro gok ik , meer kan hij absoluut niet waard zijn. Vilhena is goed beschouwd een speler die amper boven de middelmaat uitsteekt. Het is geen Berghuis of Jorgensen.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik snap wel dat voor Vilhena het moment is gekomen om zijn vleugels uit te slaan; dat hij het graag eens naar een andere club in een ander land wil proberen. Een grotere club dan Feyenoord (toeschouwers, sfeer, historie) wordt al moeilijk, maar als zefs een subtopper uit Spanje, Italie of Duitsland er niet in zit dan is het écht enkel een kwestie van centen. Lekker leventje (eten, drinken, klimaat) in Spanje of Italie, de sfeer in de stadions bij de Bundesliga; het is hem na al die jaren gegund.
+1/-0

4 jaar geleden
Wat moet hij in de Championship waarin hij alleen maar achter de bal aan moet hollen? Hahaha briljant dat is zijn ding toch? 8 tot 10 miljoen? Helaas niet, 3 a 5 vrees ik. Maar goed ik vind Ayoub beter/creatiever. Schat ik in, want obv een paar keer 5 minuten maar invallen lastig in te schatten.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Ayoub mag de schoenveters van Tonny nog niet strikken. Tonny is een powerhouse, Ayoub een pingelaar, zeker geen strijder. Tonny, als dit jouw opties zijn, dan neem ik toch maar aan dat je snel gaat bijtekenen...
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ayoub een pingelaar? Af en toe maar speelt vaak genoeg ook in 1 keer door als er tenminste iemand vrij loopt. Ik heb de afgelopen jaren zo vaak interesse van allerlei clubs gezien voor tonnetje en nooit wordt het concreet. Ik vind hem niet bijzonder en ik vrees andere clubs ook niet. Eerst zien dan geloven dat hij eindelijk weg is.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.152 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg