Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jan de Jong in China op zoek naar sponsors en investeerders voor Feyenoord City'

14 juni 2019 11:31 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Jan de Jong in China op zoek naar sponsors en investeerders voor Feyenoord City"; image source: Pro Shots

RTV Rijnmond weet te melden dat algemeen directeur Jan de Jong van Feyenoord momenteel in China op zoek is naar sponsors voor de club. De Jong maakt deel uit van een handelsmissie van bijna dertig bedrijven en instellingen uit Rotterdam. "Er zijn natuurlijk hartstikke veel Chinese bedrijven die ook in Nederland aan de weg proberen te timmeren", aldus De Jong. "Dat kan bijvoorbeeld door sponsoring, dus proberen we partijen te interesseren om sponsor te worden van Feyenoord."

Ook investeren in Feyenoord City wordt onderzocht. "Er komt een groot project aan waarin 1,5 miljard geïnvesteerd moet worden. Misschien hebben Chinese partijen interesse om daar in te investeren. Voor hen kan het ook aantrekkelijk zijn", zo geeft hij aan. Het is alleen nog onduidelijk of ze daar in China warm voor lopen. "Het is niet dat je één keer om de tafel gaat zitten. Er is een Chinese cultuur, daar moet je een beetje aan wennen en weten hoe dat gaat. Het gaat niet over één nacht ijs."

Meer op RTV Rijnmond




Tags

jong china sponsors handelsmissie instellingen interesseren miljard nederland project rijnmond sponsor sponsoring timmeren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Chinezen en voetbal. Dat roept gelijk associaties met Wang op. Ik mag hopen dit geen wanhoopsoffensief is.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ach ADO heeft zich VERKOCHT aan de Chinezen, dis is een totaal ander plaatje
+1/-0

 
4 jaar geleden
Wanghoopsoffensief?

Enerzijds lijkt het mij zo dat als je het niet probeert, je ook niets kan winnen. En je hebt weinig te verliezen in China. Echter, gezien de staat van de organisatie op dit moment zou ik als Algemeen Directeur liever in Nederland zijn om de boel op orde te krijgen. Met de aanstelling van Troost ben je er nog (lang) niet.

Het rommelt, er zijn facties invloed naar zich toe aan het trekken en met de RvC, de VvF, de belanghebbenden rond het nieuwe stadion en een vijfde colonne die zich allemaal afgelopen maanden geroerd hebben denk ik dat de club bestuurlijk gezien nog niet in rustiger vaarwater zit. Ik zou als Algemeen Directeur de boel op dit moment niet met een rustig hart kunnen achterlaten.
+1/-0

4 jaar geleden
Achja het maakt niet uit waar je geld vandaan haalt zolang ze maar betalen
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer