Transparent
Inloggen
Sluiten

Willem van Hanegem: 'Mijn club is nog altijd op zoek naar een technisch directeur'

20 mei 2019 08:01 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Willem van Hanegem: "Mijn club is nog altijd op zoek naar een technisch directeur"; image source: Pro Shots

In zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad geeft Willem van Hanegem aan dat Feyenoord momenteel allesbehalve professioneel bezig is. "Mijn club is twee maanden nadat Martin van Geel heeft aangekondigd te vertrekken, nog altijd op zoek naar een nieuwe technisch directeur. En Van Geel zelf zit nog vrolijk achter zijn bureau. Nee, dat komt niet heel professioneel over. Integendeel", aldus Van Hanegem.

De Kromme beseft dat Feyenoord creatief op zoek moet naar versterkingen, omdat er geen geld is. "Leroy Fer is transfervrij. Feyenoord is dol op het terughalen van oud-spelers, maar in dit geval zou ik het wel begrijpen. Zeker omdat hij pas 29 jaar is", zo geeft hij aan. "Mensen hebben het ook over Adam Maher. Daar zou ik dan weer niet aan beginnen. Ballen ophalen en ermee gaan lopen, daar heeft Feyenoord geen behoefte aan."

Deze week werd bij het Franse Olympique Lyon met Juninho een oud-speler aangesteld als technisch directeur, terwijl Sylvinho (onder meer Arsenal en Barcelona) de nieuwe trainer wordt. "Mooi dat die gasten die zo goed konden voetballen, het daar gaan doen. En het is pas mei. Dus kunnen ze nu aan de bak, waar bijvoorbeeld Feyenoord maar moet wachten", zegt hij daarover.




Tags

hanegem allesbehalve arsenal barcelona column creatief dol fer integendeel juninho lyon maher sylvinho vrolijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Hopenlijk wordt Van Hanegem geen TD.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Als er maar een gat in het hek zit :-)).
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda