Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vijf kandidaten inmiddels bedankt voor technisch directeurschap Feyenoord'

20 mei 2019 06:40 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Vijf kandidaten inmiddels bedankt voor technisch directeurschap Feyenoord"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat inmiddels vijf technisch directeuren hebben aangegeven geen interesse te hebben om vanaf komend seizoen bij Feyenoord aan de slag te gaan. Nico-Jan Hoogma (KNVB), Max Huiberts (AZ), Joris Mathijsen (Willem II), Ferry de Haan (Excelsior) én Earnest Stewart (Amerikaanse voetbalbond) hebben allemaal 'nee' gezegd aan een overstap naar De Kuip.

Volgens De Telegraaf is de situatie bij Feyenoord momenteel ronduit zorgelijk.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Ja dat is logisch toch, wat moeten die mensen presteren als er geen geld is.
 
4 maanden geleden
Juist dan moet dat een uitdaging zijn, maar ja die gasten zitten lekker...al ben ik blij dat Ferry de Haan, Joris M. en Max Huibers nee hebben gezegd. TED van LEEUWEN , die naar hoor ik maar niet. Hij heeft wel een netwerk en kan zonder geld iets neer zetten...( zal wel zijn een (te) grote mond hebben voor de hoge heren daar)
4 maanden geleden
Bij "De Telegraaf weet te melden" ben ik gestopt met lezen, gewoon een poging vanuit deze krant om nog meer onrust te zaaien.
 
4 maanden geleden
Hé blaak, de Telegraaf is mediapartner van Feyenoord en heeft als enige(!) wel inside info. T'is maar een weet...
 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Prima hoor dat media partnerschap van de Telegraaf, zelf hecht ik meer waarde aan berichten uitgegeven door Feyenoord zelf.
Gevoelsmatig ben ik niet zo gecharmeerd van de Telegraaf, met name inhoudelijk te veel op sensatie belust.
 
4 maanden geleden
Je hoeft geen 'inside info' te hebben als meda, om te weten dat de zoektocht van Feyenoord naar een nieuwe D uiterst moeizaam verloopt.

En jij denkt dat het de club is die de Telegraaf heeft ingefluisterd dat ze al 5 kandidaten hebben benaderd die allemaal hebben afgezegd? Natuurlijk niet! De Telegraaf heeft zelf een rondje gebeld en te horen gekregen met wie Feyenoord er tot nu toe niet is uitgekomen.

Het is godverdomme uiterst zorgwekkend dat we nog geen nieuwe Technisch Directeur hebben, de Algemeen Directeur een inhoudsloze lapschwanz is zonder ervaring in de voetballerij, en de hoofdtrainer die over een aantal weken begint geen benul heeft hoe de club in elkaar zit. Het is een ongelooflijke klerezooi, ik had gedacht dat ik het nooit zou zeggen maar op dit moment zouden we beter af zijn als van Geel er nog een seizoen aan vastgeplakt had.

Je mag hopen dat er iemand met enige 'knowhow' snel op staat binnen de club en de boel in het gareel trekt. Brard? Of zou zelfs hij z'n handen er niet aan durven te branden?

Als je bedenkt dat iedere kandidaat die nu benaderd wordt weet dat hij minimaal nummer 6 op de lijst is, ga je nooit meer iemand van statuur en enige kwaliteit krijgen.

Dit kan weleens het voorteken zijn van een bijzonder roerig en problematisch seizoen...
4 maanden geleden
Ik zeg Martin van Geel! Ajax is met de vele miljoenen ook maar 1x kampioen geworden in 5 jaar.
4 maanden geleden
Zit er dik in, niemand wil weggepest en uitgescholden worden zoals met Van Geel.
TD bij Feyenoord is echt geen leuke baan meer waar je op zit te hopen.
4 maanden geleden (gewijzigd)
Ted van Leeuwen die gaat de uitdaging denk ik niet uit de weg. Bij Twente is ook weinig te winnen hij moet daar met weinig geld 12 nieuwe spelers halen zei hij. Als Martin iig Vilhena voor 3 a 5 en St Juste voor ca 6 a 10 (er was een bod toen van 12 zei MvG) nog verkoopt dan komen we er wel uit. Genoeg transfervrije en betaalbare (huur)opties als het binnen het salarisbudget lukt, dat is de uitdaging: Schouten of Fer, Narsingh, Bony of Janssen of Dalmau, Janmaat, Kongolo, Namli of Maher of El Khayati. Clasie houden evt. Dan heb je als selectie: Vermeer/Bijlow/Delle, Janmaat/Nieuwkoop/Geertruida, Botteghin/Van Beek/(Geertruida), Kongolo/JAVDH/Burger, Haps/Malacia/Verdonk, Schouten/Fer/Wehrmann/Tapia(/Clasie), Kokcu/Namli/Jens (Maher/El Khayati), Ayoub/Burger/El B.(Haps/Jens), Larsson/Hanson/Sinisterra, Jorgensen (Bony/Janssen/Dalmau))/Vente, Berghuis/Narsingh/(Jens). Weg: Vilhena, St. Juste, Martina, Van Persie, (Clasie). Niet allemaal halen uiteraard, ca 5 nieuwe spelers.
 
4 maanden geleden
Jan Arie en van Beek ook doorselecteren
 
4 maanden geleden
Wegwezen neemt een plek in van een Argentijnse sloper

Laatste nieuws