Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaap Stam: 'Feyenoord is en blijft een club om rekening mee te houden'

10 mei 2019 12:12 - Voetbal International
Foto: Pro Shots

Jaap Stam: "Feyenoord is en blijft een club om rekening mee te houden"; image source: Pro Shots

In een interview met Voetbal International geeft Jaap Stam aan overtuigd te zijn dat hij komend seizoen bij Feyenoord kan beschikken over een sterke selectie. "Natuurlijk zit er kwaliteit in Feyenoord. Het is en blijft een club om rekening mee te houden", aldus Stam. "Met wat andere accenten en misschien toch ook wat nieuwe spelers, afhankelijk van wie gaat en blijft, geloof ik erin dat we echt weer een goed team op de been gaan brengen."

Hoewel Stam van de directie de tijd krijgt om te bouwen aan een nieuw team en vanuit de club niet gesproken zal worden over de titel, verwacht hijzelf wel direct te presteren. "Je praat wel over Feyenoord. Stel dat je straks heel leuk speelt, maar vier keer op rij verliest, dan krijg je toch te maken met de druk die hoort bij zo’n grote club. En terecht", zo geeft hij aan. "Daarom vind ik dat we ook gewoon moeten presteren. Zo sta ik altijd in het voetbal. Ontwikkelen is goed en moet, maar wel hand in hand met resultaten."

De nu nog trainer van PEC Zwolle is niet bang dat hij op het verkeerde moment instapt, omdat hij de meest succesvolle trainer uit de clubhistorie van Feyenoord moet opvolgen. Volgens Stam heeft een trainer altijd tijd nodig om te bouwen en te kneden aan een elftal. "Ik sta voor verzorgd voetbal, gekoppeld aan een bepaalde agressiviteit. Het is een mooie uitdaging dat voor elkaar te krijgen binnen de mogelijkheden die Feyenoord heeft", zegt hij daarover.

Meer op Voetbal International




Tags

stam agressiviteit instapt kneden pec titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Leuk allemaal Jaap, maar het hangt allemaal af of er speler worden verkocht voor enig budget voor versterkingen. Zelfs als je spelers verkoopt voor 20 miljoen, dan hou je nog steeds maar 9 a 10 miljoen over voor aankopen.
Daar haal je tegenwoordig niet zo gek veel voor helaas.

En Jaap ik word nogal onrustig als supporter, dat je nu al spreekt over 4 keer verliezen op een rij....
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg