Transparent
Inloggen
Sluiten

Tyrell Malacia uitgeroepen tot talent van de maand van de Eredivisie

2 mei 2019 20:02 - Eredivisie CV
Foto: Pro Shots

Tyrell Malacia uitgeroepen tot talent van de maand van de Eredivisie; image source: Pro Shots

Tyrell Malacia is uitgeroepen tot het talent van de maand april van de Eredivisie. Dat heeft de Eredivisie CV bekend gemaakt. Op basis van wedstrijdstatistieken van Opta Sports is de linksback van Feyenoord verkozen tot het grootste talent van afgelopen maand. Met twee doelpunten was Malacia van grote waarde voor Feyenoord.

Feyenoord is bovendien hofleverancier van het elftal van de maand. Liefst vier spelers van de Rotterdammers zijn in het team terug te vinden. Naast Malacia hebben ook Sven van Beek, Jens Toornstra en Sam Larsson een plekje weten te veroveren. Daarnaast zijn Eric Botteghin en Steven Berghuis terug te vinden op de reservebank.



Meer op Eredivisie CV




Tags

malacia eredivisie tyrell beek berghuis botteghin hofleverancier larsson opta reservebank toornstra wedstrijdstatistieken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi! Blijft apart dat geschuif met de LB positie met 3 spelers. Ik zou als ze alledrie fit zijn 1 van de 3 op het middenveld proberen als backup linkshalf/linksbuiten. Dan heb je voor de hele linkerkant, ook omdat topper Ayoub hopelijk eindelijk vaker gaat spelen, geen aankoop nodig met Hansson die terug komt. Larsson kan ook nog veel beter worden komend seizoen met een vast iemand achter hem en niet drama vilhena die continue zwerft, denkt dat hij centraal kan spelen en balverlies lijdt en geen steekpass heeft. Wil iemand tonnetje rond svp kopen? Dat zou een enorm pak van mijn hart zijn.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders telegraaf westerse wieffer yoda zorg