Transparent
Inloggen
Sluiten

Robin van Persie: 'Ik heb gezegd dat ik eerst een jaartje rust neem'

23 april 2019 09:09 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Robin van Persie: "Ik heb gezegd dat ik eerst een jaartje rust neem"; image source: Pro Shots

Ondanks dat hij vrijwel zeker een jaartje afstand zal nemen, zal Robin van Persie bij Feyenoord betrokken blijven. Dat geeft hij aan in gesprek met De Telegraaf. "Feyenoord is mijn club. Het feit dat de club heeft gezegd dat de deur hier volgend jaar ook openstaat, vind ik al fantastisch", aldus Van Persie. "We hebben zitten kletsen over de manier waarop ik betrokken blijf bij de club. Wat dat precies wordt, weten we nog niet. Dat hangt ook van Jaap Stam af, van de nieuwe Martin van Geel en van Jan de Jong. Er is een beetje gebrainstormd, maar ik ben daarop teruggekomen en heb gezegd dat ik eerst een jaartje rust neem."

De aanvoerder wil benadrukken dat dat een bewuste keuze is. "Ik heb geen haast. Het is niet zo dat ik meteen door wil. Ik wil eerst even relaxen, een beetje genieten en kijken wat er op mij afkomt. Niets hoeft straks even en dat is ook wel eens lekker", zo geeft hij aan. "Het kan zijn dat ik tv-werk ga doen in Engeland en Nederland, maar misschien ook niet. Ik kan naar het paardrijden en hockeyen van Dina gaan kijken en naar de voetbalwedstrijden van Shaqueel."

Ergens nog gaan voetballen zal hij zeker niet gaan doen. "Het eerste jaar wil ik even geen verplichtingen. Maar dat bij Feyenoord eigenlijk voor de rest van mijn leven de deur openstaat, vind ik wel schitterend. Kijk, ik ben hier opgegroeid, ik ben hier teruggekomen en als ik nu terugkijk ben ik blij dat ik dat heb gedaan", zegt hij daarover.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Jasmanlilo2019 (geschorst)
5 maanden geleden (gewijzigd en gesloten)
*Verwijderd*

Laatste nieuws