Transparent
Inloggen
Sluiten

Kenneth Vermeer: 'Mij krijg je niet zo snel gek'

20 april 2019 09:37 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Kenneth Vermeer: "Mij krijg je niet zo snel gek"; image source: Pro Shots

Kenneth Vermeer geeft in gesprek met het Algemeen Dagblad aan nog niet te weten hoe zijn toekomst er uit ziet. "k wil eerst derde worden. En daarna? Ik heb nog niets gehoord van de clubleiding. Het enige wat ik kan doen, is presteren", aldus Vermeer. "Ik heb contractueel nog een seizoen bij Feyenoord. We zien wel. Ik heb een karakter dat ik mij niet snel erg druk maak. Ik heb in mijn loopbaan wel het één en ander meegemaakt. Mij krijg je niet zo snel gek."

Vermeer kampte afgelopen seizoenen regelmatig met blessures. Vorig seizoen moest Giovanni van Bronckhorst in de winterstop kiezen tussen Vermeer en Brad Jones onder de lat. "Dat was echt een heel moeilijke beslissing. Kenneth kwam terug van een blessure en ik hield vast aan Brad. Dat was wel moeilijk voor hem", zegt de trainer van Feyenoord daarover. "Daarom liet ik hem naar Club Brugge gaan. Hij moest weer spelen en dat kon op hoog niveau bij de kampioen van België."

Ook bij Club Brugge raakte hij geblesseerd. Eenmaal terug bij Feyenoord verloor hij dit keer de concurrentiestrijd van Justin Bijlow. Vanwege een blessure van de jonge doelman staat Vermeer nu onder de lat bij Feyenoord. Als het aan Willem van Hanegem ligt, verliest Vermeer na dit seizoen wel weer zijn plek onder de lat. "Als ik na de zomer de trainer van Feyenoord zou zijn, zou Justin Bijlow weer onder de lat beginnen", zo geeft het clubicoon aan. "Een talent met een mooie loopbaan nog voor zich. Als je die gozer de tijd geeft om zich te ontwikkelen, zal hij ver komen."


Tags

vermeer kenneth bijlow blessure brad brugge justin loopbaan belgie bronckhorst clubicoon clubleiding concurrentiestrijd contractueel doelman giovanni gozer hanegem jones kampioen karakter maak talent toekomst willem winterstop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Willem heeft gelijk volgend seizoen gewoon Bijlow opstellen!
5 maanden geleden
De beste keeper moet spelen. Dit seizoen is dat duidelijk Vermeer. Ik neem aan dat de nieuwe trainer onafhankelijk genoeg is om dat goed te kunnen beoordelen.
Jasmanlilo2019 (geschorst)
5 maanden geleden (gewijzigd en gesloten)
*Verwijderd*

Laatste nieuws