Transparent
Inloggen
Sluiten

Kenneth Vermeer: 'Mij krijg je niet zo snel gek'

20 april 2019 09:37 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Kenneth Vermeer: "Mij krijg je niet zo snel gek"; image source: Pro Shots

Kenneth Vermeer geeft in gesprek met het Algemeen Dagblad aan nog niet te weten hoe zijn toekomst er uit ziet. "k wil eerst derde worden. En daarna? Ik heb nog niets gehoord van de clubleiding. Het enige wat ik kan doen, is presteren", aldus Vermeer. "Ik heb contractueel nog een seizoen bij Feyenoord. We zien wel. Ik heb een karakter dat ik mij niet snel erg druk maak. Ik heb in mijn loopbaan wel het één en ander meegemaakt. Mij krijg je niet zo snel gek."

Vermeer kampte afgelopen seizoenen regelmatig met blessures. Vorig seizoen moest Giovanni van Bronckhorst in de winterstop kiezen tussen Vermeer en Brad Jones onder de lat. "Dat was echt een heel moeilijke beslissing. Kenneth kwam terug van een blessure en ik hield vast aan Brad. Dat was wel moeilijk voor hem", zegt de trainer van Feyenoord daarover. "Daarom liet ik hem naar Club Brugge gaan. Hij moest weer spelen en dat kon op hoog niveau bij de kampioen van België."

Ook bij Club Brugge raakte hij geblesseerd. Eenmaal terug bij Feyenoord verloor hij dit keer de concurrentiestrijd van Justin Bijlow. Vanwege een blessure van de jonge doelman staat Vermeer nu onder de lat bij Feyenoord. Als het aan Willem van Hanegem ligt, verliest Vermeer na dit seizoen wel weer zijn plek onder de lat. "Als ik na de zomer de trainer van Feyenoord zou zijn, zou Justin Bijlow weer onder de lat beginnen", zo geeft het clubicoon aan. "Een talent met een mooie loopbaan nog voor zich. Als je die gozer de tijd geeft om zich te ontwikkelen, zal hij ver komen."




Discussieer mee op de forums


Tags

vermeer bijlow brad brugge belgie bronckhorst hanegem jones

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Willem heeft gelijk volgend seizoen gewoon Bijlow opstellen!
+1/-1

4 jaar geleden
De beste keeper moet spelen. Dit seizoen is dat duidelijk Vermeer. Ik neem aan dat de nieuwe trainer onafhankelijk genoeg is om dat goed te kunnen beoordelen.
+1/-0

Jasmanlilo2019 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
*Verwijderd*
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer