Transparent
Inloggen
Sluiten

Willem van Hanegem: 'Stop met de verwensingen die zo grof zijn dat ik er stil van werd'

15 april 2019 08:44 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Willem van Hanegem: "Stop met de verwensingen die zo grof zijn dat ik er stil van werd"; image source: Pro Shots

In zijn column in het Algemeen Dagblad heeft Willem van Hanegem geen goed woord over voor de reacties die hij voorbij zag komen op Facebook over Jordy Clasie. "Want die sprintte niet het veld af bij een wissel en hij gaf Van Bronckhorst geen hand. Nou nou, wat erg allemaal. Niet slim, maar geen doodzonde toch?", aldus Van Hanegem. "Dit is toch dezelfde Clasie die als klein ventje jarenlang voor dag en dauw opstond om met zijn voetbaltas in de trein te stappen om bij zijn grote liefde Feyenoord te mogen trainen? Die ondanks het advies van de club om misschien toch maar een club dichter bij huis te zoeken als jochie nooit opgaf en zich opwerkte tot international en bepalende speler in de Kuip?"

Volgens De Kromme ziet iedereen dat de Clasie van dit seizoen niet de allerbeste versie van Clasie is. "Maar ik lees de meest verschrikkelijke dingen over die jongen", zo geeft hij aan. "Terwijl hij snel na afloop al sorry heeft gezegd en niemand toch serieus hoeft te twijfelen over zijn liefde voor de club? Steun die gozer, laat die jongens na een klein foutje niet als een baksteen vallen. En stop met al die verwensingen die echt zo grof zijn dat ik er stil van werd."

Ook de kritiek op Van Bronckhorst vindt Van Hanegem veel te ver gaan. "Ik heb een account op Facebook, maar niet lang meer. Want wat ik daar allemaal op lees, dat is bijna weerzinwekkend", zegt hij daarover. "Ik ben ook kritisch op het werk van Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord. Maar waarom moet hem van alles worden toegewenst? Wie zijn die achterlijke mensen die dat doen?"


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Het is de maatschappij van nu, die we zelf zo hebben gemaakt door jarenlang de andere kant op te kijken.
3 maanden geleden
Daarom noet het keer op keer gecorrigeerd worden nooit aan toegeven. Hulde Willem! Je hebt Willem 2 en hij is Willem 1!

Laatste nieuws