Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Het is ongepast gedrag wat Jordy Clasie vertoond'

13 april 2019 23:14

Giovanni van Bronckhorst vond in gesprek met Fox Sports de overwinning tegen Heracles zwaar bevochten. "Als je zo snel in de tweede helft op 1-1 komt en je komt met tien man te staan, weet je dat het moeilijk wordt. De kansen zullen er dan niet veel komen", aldus Van Bronckhorst. "Gelukkig kwamen ze er voor ons wel. Uiteindelijk maken we door een penalty de 2-1 en halen we drie belangrijke punten."

Van Bronckhorst was niet te spreken over de actie van Nicolai Jørgensen. "Ik zag in mijn ooghoeken al dat hij hem aantikte. Op een gegeven moment legt de scheidsrechter het stil en weet je dat hij gaat kijken en dat het rood is. Het is stom van Nicolai", zo gaf hij aan. "We hadden vandaag maar één tegenstander en dat is Heracles, maar niet onszelf. We hebben het ons vandaag moeilijk gemaakt en dat begon met de rode kaart van Nico. Ik kan niet accepteren dat je in zo'n wedstrijd in deze fase van de competitie met rood er af gaat."

Het gedrag van Jordy Clasie na zijn wissel vond hij ongepast. "Dat kan ik ook niet accepteren. Dat heb ik hem ook gezegd", zei hij daarover. "Hij heeft zijn excuses aangeboden. Hij is ook een heel emotionele jongen. Hij verwerkt het op zijn eigen manier. Hij is nu ook weer een stuk rustiger, maar hij baalt enorm van het moment. Dat is ongepast gedrag wat hij vertoond."

Van Bronckhorst ging verder: "We wilden de wedstrijd vandaag winnen. Met de wissel van Robin met een spits erbij bleven we met drie aanvallers staan. Je moet dan spelers wisselen. Het gaat niet om Jordy Clasie, het gaat niet om mij, maar het gaat om Feyenoord. Dat we die derde plek in handen hebben. Daar horen ook wissels bij en daar moet iedereen zich aan conformeren. Ik ga hier met Jordy en Martin van Geel om zitten. We zullen hier maatregelen in nemen."




Tags

bronckhorst clasie heracles aantikte bevochten fox ooghoeken stom

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.353 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda