Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü over interlandcarrière: 'Ik hou de opties sowieso open'

13 april 2019 13:04 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

Orkun Kökcü over interlandcarrière: "Ik hou de opties sowieso open"; image source: Pro Shots

In gesprek met Fox Sports geeft Orkun Kökcü aan nog niet te weten of hij zijn interlands voor Nederland of Turkije wil gaan spelen. "Ik weet het nog niet. Ik hou de opties sowieso open", aldus Kökcü. "Ik heb wel al veel jeugdinterlands voor Nederland gespeeld. Daar ben ik blij en trots op. Maar over de toekomst durf ik echt nog niets te zeggen. Degene die zich als eerste meldt, maakt denk ik de grootste kans."

Gevraagd werd aan de middenvelder wat nu de typische Turkse mentaliteit is. "Ze willen alles snel en als het even niet loopt, gaan ze terug naar hun vaderland. Dat zie je ook in de Eredivisie", zo geeft hij aan. "Buiten mij kan ik me niemand herinneren in de Eredivisie nu. Dat komt omdat ze zich te gehaast gedragen. Ik ben daar een uitzondering in."




Tags

kokcu eredivisie interlandcarriere nederland durf fox gehaast turkije vaderland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Superrrrrrreactie! Aanhangers van Tiran Erdogan mogen sowieso richting Turkije! En nog een niet te benoemen bevolkingsgroep ook lekker niet selecteren net als in dat andere land. Ze nemen een plek in van NL talent en 80 procent kiest uiteindelijk toch voor het oorspronkelijke land van herkomst van 1 of 2 van de ouders waarom mag god weten.... (inshallah).
+2/-0

 
4 jaar geleden
Idd maar een hoop van die gasten worden onder druk gezet door familie en die hebben totaal geen binding met Nederland jammer genoeg,ik hoop dat deze jongen laat zien niet bang te zijn voor de eventuele hersenspoeling die gaat komen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.150 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg