Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vechtpartij op training was laatste druppel voor passeren van Steven Berghuis'

1 april 2019 07:25 - VTBL
Foto: Pro Shots

"Vechtpartij op training was laatste druppel voor passeren van Steven Berghuis"; image source: Pro Shots

Volgens Bart Nolles, sidekick van het programma VTBL op RTL 7, was Steven Berghuis tegen FC Utrecht gepasseerd vanwege een vechtpartij op de training. "Dat gebeurt natuurlijk veel vaker, maar voor Van Bronckhorst was het een optelsom", aldus Nolles. "De relatie tussen Berghuis en de selectie en ook trainer Van Bronckhorst is gewoon niet optimaal. Het akkefietje deze week op de training was de druppel en Van Bronckhorst heeft gewoon gezegd 'nu ben ik er klaar mee'."

Berghuis oogt volgens presentator Humberto Tan erg nukkig de laatste tijd. "Met name als het tegen zit en het zit bij Feyenoord nog wel eens tegen dit seizoen. In de tweede seizoenshelft nog geen uitwedstrijd gewonnen", zo gaf Nolles aan. "Berghuis is dan iemand die zijn kont tegen de krik gooit en kritischer is ten opzichte van de rest. Dat begint spelers en de trainer steeds meer te irriteren."

Meer op VTBL




Tags

berghuis bronckhorst druppel nolles vechtpartij passeren humberto irriteren kont krik nukkig oogt optelsom presentator sidekick tan utrecht vtbl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Een van de weinig goeie spelers die Feyenoord bezit en heb je dit weer.
+2/-0

5 jaar geleden
Beetje laat voor Van Bronckhorst om op z'n strepen te gaan staan.
+3/-0

5 jaar geleden
Berghuis moet gewoon normaal doen.
+2/-0

5 jaar geleden
Sorry Gio waarom niet op de tribune?? Omdat je hem gewoonweg N O D I G hebt!
+1/-1

5 jaar geleden
Berghuis heeft tenminste wel een winnaarsmentaliteit, zegt genoeg over de rest.
+1/-0

5 jaar geleden
"Kont tegen de krik gooien", zou 'ie dat echt gedaan hebben, joh? Of is die Nolles een zoon van een automonteur? In ieder geval erg jammer, allemaal. Berghuis is een van de weinige spelers die zich niet snel neerlegt bij een nederlaag. Maar ja, we weten niet hoe erg het is. Constant je collega's in de schoenen zeiken wordt je ook niet in dank afgenomen.
+1/-1


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.350 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda