Transparent
Inloggen
Sluiten

Robin van Persie: 'Ik denk dat we meer verdiend hadden vandaag'

31 maart 2019 16:32

In gesprek met Fox Sports gaf Robin van Persie aan dat het erg tegen had gezeten voor Feyenoord. "Ik denk dat we meer verdiend hadden vandaag. We speelden bij vlagen goed en creëerden veel kansen. Gelijk was misschien eerlijker geweest", aldus Van Persie.

De aanvoerder vond niet dat het iemand te verwijten viel dat FC Utrecht alsnog wist te winnen. "Die bal valt gewoon perfect terug voor Utrecht en precies in zijn loop zodat hij hem in kan koppen", zo gaf hij aan. "Is het dan onze schuld? Ik denk het niet."

Door de nederlaag zal de stemming binnen de club negatief blijven. "Dat is jammer, want we speelden gewoon een goede pot. Zeker bij vlagen. Mooie aanvallen en we komen goed terug in de wedstrijd. Dan is het heel zuur dat je zo verliest", zei hij daarover.




Tags

persie utrecht vlagen creeerden fox zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.337 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda