Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü benaderd door Turkse voetbalbond: 'Ik blijf liever hier'

25 maart 2019 08:46 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Orkun Kökcü benaderd door Turkse voetbalbond: "Ik blijf liever hier"; image source: Pro Shots

Orkun Kökcü is benaderd door de Turkse voetbalbond om zijn interlands voor Turkije te gaan spelen. Dat geeft de middenvelder aan in gesprek met De Telegraaf. "Ze hebben me weleens gevraagd of het me iets leek, maar dat was voor Turkije onder 19, dus blijf ik liever hier", aldus Kökcü. "Als de A-ploeg komt? Dat weet ik nog niet, ik heb er hier nog een gesprekje met de trainer over."

Kökcü gaat verder: "Als je je hart volgt, kun je de beste beslissing nemen. Mijn hart ligt nu bij Nederland, haha. Ik heb ook niet zoveel waardering gehad vanuit Turkije."




Tags

kokcu turkije gesprekje nederland telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
En deze gast stond vandaag niet eens in de basis tegen Utrecht. En dat terwijl Clasie wekelijks als een krant speelt en ook Vilhena wee helemaal niets liet zien op het middenveld. Onbegrijpelijk.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.357 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda