Transparent
Inloggen
Sluiten

Martin van Geel: 'In gesprek met Robin van Persie over mogelijke rol binnen Feyenoord'

17 maart 2019 12:03 - De Tafel van Kees
Foto: Pro Shots

Martin van Geel: "In gesprek met Robin van Persie over mogelijke rol binnen Feyenoord"; image source: Pro Shots

Technisch directeur Martin van Geel gaf zondagochtend in De Tafel van Kees aan dat er gesproken wordt met Robin van Persie over een rol binnen Feyenoord na dit seizoen. "Hij gaat stoppen helaas. Ik heb toch nog geprobeerd om hem over te halen om te verlengen, want hij speelt echt een fantastisch seizoen", aldus Van Geel. "Hij gaat echt stoppen als voetballer. Hij gaat andere dingen doen. Maar hij heeft ook aangegeven dat hij graag bij Feyenoord betrokken blijft."

Van Geel ging verder: "We zijn daar nu over in gesprek. Hij had bijvoorbeeld voor ogen om als specialistentrainer aan de slag te gaan. Dat hij een dag in de week komt om met een aantal spelers individueel aan de slag te gaan. Er ligt werk genoeg om spelers beter te maken. Zeker bij ons, omdat we heel veel jonge spelers hebben. Daar zijn we over in gesprek. Robin staat daar absoluut voor open, maar wij ook."




Tags

persie specialistentrainer zondagochtend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Overweeg het nogmaals Robin,onder dit bewind lijkt het me kansloos!Wel bewonderingswaardig!
+1/-0

5 jaar geleden
Waarom? We hebben al Kuyt en nog zoveel andere oud-gedienden. Straks kunnen we een B-elftal van alle oud voetballers (met dikke slarissen) opstellen.
We hebben ook al zo'n vier assistent trainers. Moet echt niet gekker worden.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.149 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg