Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: 'Ik pakte hem wel een beetje vast. Hij kon fluiten'

16 maart 2019 22:36

Nicolai Jørgensen moest in gesprek met Fox Sports toegeven dat het terecht was dat zijn doelpunt werd afgekeurd. "Soms zit het niet mee met die camera. Vandaag had ik pech. Er gebeurt een hoop tegen mij waar ze niets mee doen, maar dat is voetbal", aldus Jørgensen. "Ik pakte hem wel een beetje vast. Maar dat is wat ik bedoel. Het gebeurt constant tegen mij. Bij iedere corner gebeurt het. Maar hij kon fluiten."

Gevraagd werd aan Jørgensen of hij baalt dat hij de laatste weken nauwelijks in actie komt. "Het is voor mij frustrerend. Na de wedstrijd tegen PSV hoopte ik veel te spelen, omdat ik toen de vorm had die ik moet hebben. Maar de trainer denkt in een andere richting", zo gaf hij aan. "Het enige wat ik kan doen is als je speelt om hard te werken. Dat is wat ik doe en als ik weer speel, doe ik mijn best."

Ook kreeg de Deen de vraag of hij boos is op Van Bronckhorst. "Ik spreek er met hem over. Daar wil ik het niet in de media over hebben", zei hij daarover. "Ik doe iedere keer mijn best en ik hoop dat ik meer speeltijd ga krijgen."




Tags

bronckhorst fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg