Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Het was een heel teleurstellende wedstrijd geweest'

16 maart 2019 22:06

Giovanni van Bronckhorst gaf in gesprek met Fox Sports aan niet blij te zijn met de prestatie van zijn ploeg. "Als je op zo'n manier verliest van Willem II passen daar niet heel positieve woorden bij", aldus Van Bronckhorst. "Het was een heel teleurstellende wedstrijd geweest. Met name de manier waarop. Dat was vandaag beneden peil."

De trainer van Feyenoord kreeg de opmerking dat Feyenoord al het hele seizoen ontzettend onevenwichtig is. "Het is iets wat je ziet en wat je mee maakt. Alleen is het moeilijk om dat te keren of dat tegen te houden. Dat blijkt ook, anders ben je wel constanter", zo gaf hij aan. "We hebben hele hoge pieken gehad en hele diepe dalen. Te veel en dat is tekenend voor dit seizoen. Uiteindelijk ben ik daar verantwoordelijk voor. Zo werkt voetbal."

Van Bronckhorst was niet te spreken op de manier hoe de tegendoelpunten vielen. "Met name de twee laatste goals geven we gewoon cadeau. De eerste bij de corner dat Eric hem half raakt, daar heb ik niet zoveel problemen mee. Wel dat ie valt, maar op die manier. Maar zoals bij die tweede en derde, dat kan echt niet op dit niveau. Als je op deze manier je goals weggeeft, wordt het heel moeilijk om een wedstrijd te winnen."




Tags

bronckhorst cadeau dalen fox onevenwichtig peil pieken weggeeft

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.142 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall geertruida gimenez hartman israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pusic reijnders rodriguez rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda