Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordy Clasie: 'Wij zijn Feyenoord en we moeten gewoon derde worden'

11 maart 2019 11:48

Jordy Clasie geeft in gesprek met het Algemeen Dagblad aan dat het niet ter zake doet of de strijd om de derde plek wel leeft binnen de club. "Wij zijn Feyenoord en we moeten gewoon derde worden", aldus Clasie. "Om de titel kunnen we niet meer strijden, we moeten plek drie veiligstellen. En dat laten we ook tegen Vitesse weer na. De eerste helft verliep redelijk, maar na de pauze waren we het een tijd kwijt. Pas in de slotfase kregen we zelf nog mooie kansen."

Vitesse kwam al snel in de tweede helft op gelijke hoogte. "We geven die goal weg, dat overkwam ons ook tegen Ajax in de halve finale van het bekertoernooi", zo geef hij aan. "Als wij op voorsprong blijven staan tegen Vitesse, komt er ruimte. Dat was ideaal geweest, maar dat gaven we zomaar weg. En dus moet je blijven strijden om plek drie."

Of hij volgend seizoen zelf bij Feyenoord speelt is niet duidelijk. Clasie wordt dit seizoen gehuurd van Southampton en heeft bij de Engelse club nog een contract voor een jaar. Daarnaast is het de vraag of Jaap Stam met hem verder wil. "Er komt straks wel een moment dat er gesproken kan worden over de toekomst", zegt hij daarover. "We hebben te maken met meer partijen. Dan moet alles passen, het is afwachten."




Tags

clasie vitesse pauze southampton stam titel veiligstellen zake

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.140 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall geertruida gimenez hartman israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pusic reijnders rodriguez rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda