Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Een jaartje ertussenuit kan zomaar gebeuren'

4 maart 2019 09:17 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst: "Een jaartje ertussenuit kan zomaar gebeuren"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf geeft Giovanni van Bronckhorst aan niet uit te sluiten dat hij een jaar zonder voetbal zal zitten. "Vier jaar Feyenoord met alle successen, teleurstelling, mooie en moeilijke momenten kost een hoop energie. Voor mij misschien nog meer dan voor anderen omdat dit mijn club is. Ik kom bij Feyenoord vandaan", aldus Van Bronckhorst.

Hoe zijn toekomst er uit ziet, weet hij nog niet. "De telefoon staat niet roodgloeiend, ook niet bij mijn zaakwaarnemer. Er speelt helemaal niets, ook niet in oriënterende fase", zo geeft hij aan. "Ik wacht af en laat zolang alles rustig op me afkomen. Een jaartje ertussenuit kan zomaar gebeuren."




Tags

bronckhorst ertussenuit orienterende roodgloeiend telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Veel respect voor deze man, in al die jaren die hij als voetballer bij Feyenoord zat en nu als trainer. Maar ook bij de buitenlandse clubs was hij altijd top en eerlijk. Vooral de periode bij Barcelona en het Nederlands Elftal vond ik geweldig. Gio het is je gegund geniet ervan. Er komt vast wel weer wat leuks op je pad en misschien later ooit nog weer bij je club...Feyenoord!
+2/-0

 
5 jaar geleden
Je nicknaam doet je bepaald geen eer aan...Ik zou me ter plekke gaan schamen,wat een hersensloze reactie!Het befaamde 3-letterwoord laat ik derhalve achterwege aan je gericht,mocht dat doordringen tot je.....twijfels!
+2/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Ja joh is zeg niets lelijks. Prijzen oké, voetbal om te huilen met een super zwakke coach ( bij de amateurs zijn ze beter).

- Denk eens aan:

- Trencin, NAC (2x) Fortuna, PEC, Groningen. Moet ik nog meer zeggen? Tegen goed gestructureerd verdedigende teams weet hij het niet. Oef mag ik natuurlijk niet zeggen. We zitten wekelijks te genieten. Niks toevalsvoetbal. Positiespel?? Ik geniet met volle teugen. Na het kampioenschapsjaar al 2x vroeg in het seizoen op bijna 20 punten achterstand gezet....
+1/-1

 
5 jaar geleden
Welke trainer je ook neerzet nu bij Feyenoord,ook die zal er niet meer van kunnen maken dan onder deze.De grootste schuldige hierin is ene van Geel die al jaren op de feiten achterloopt.Huren hier,huren daar,en ja,die worden dan min of meer verplicht opgesteld,zie het,of de resultaten….Van Bronckhorst heeft er gezien de middelen er het maximale uitgehaald,al is het structureel meedoen om de titel een vereiste voor deze club,en mag geen incident te blijken zijn geweest.Gladde streek wederom van deze TD om Gio zo af te voeren en zijn eigen straatje weer schoon te vegen.....De lege stoelen aanschouwd afgelopen zondag?Een teken aan de wand!
+2/-0

 
5 jaar geleden
klopt allemaal, maar positiespel kun je trainen en ook bij zijn coaching en wissels heb ik mijn vraagtekens. Alle credits voor de prijzen maar als je nu niet meer kritisch op het vertoonde spel mag zijn....
+1/-1


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg