Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaap Stam: 'Het is wel mooi dat ze je naam noemen'

2 maart 2019 08:05 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Jaap Stam: "Het is wel mooi dat ze je naam noemen"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf reageert Jaap Stam op de geruchten dat hij wordt genoemd als mogelijke opvolger van Giovanni van Bronckhorst als trainer van Feyenoord. "Ik ben daar nu niet mee bezig. Al is het wel mooi dat ze je naam noemen", zo geeft hij aan. "Feyenoord is een topclub en uiteindelijk wil je zelf altijd een keer stappen maken, maar ik ben hier net begonnen."

Stam denkt niet dat het een belemmering is dat hij als speler voor PSV en Ajax uit kwam en nooit voor Feyenoord speelde. "Toen ik bij Willem II zat, ben ik naar PSV gegaan. Maar ik kon ook naar Feyenoord, dat interesse had", aldus Stam. "Je maakt keuzes om bepaalde beweegredenen. In het trainersvak, en zelfs als je speler bent, heb je het niet zelf voor het uitkiezen waar je naartoe wil."

De huidige trainer van PEC Zwolle gaat verder: "Iedereen heeft ambities. Je wilt naar een bepaald niveau toe en dan is het afwachten waar je de kans krijgt in de top van Nederland, of ergens anders, om jezelf te laten zien. Maar dat is nu niet aan de orde. En laat duidelijk zijn: bij mij is alles erop gericht om het maximale uit PEC te halen. Er ligt namelijk nogal een flinke taak."




Tags

stam pec belemmering bronckhorst nederland telegraaf trainersvak uitkiezen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Jaap Stam zou totaal geen goede trainer voor Feyenoord zijn. Maar het maakt eigenlijk niet zoveel uit wie je voor de groep zet ,want de kans op mislukken is enorm. De spelersgroep is zo labiel dat deze in een inrichting thuis hoort..

Komt nog eens bij dat AJAX dit seizoen al 41,3 miljoen euro aan spelersbudget heeft uitgegeven zoals we hebben kunnen lezen,dat bedrag loopt nog op. Een nieuw stadion voor dit Feyenoord zou dus PAARLEN VOOR DE ZWIJNEN WERPEN zijn, want het spelersbudget zou dan slechts 25 miljoen euro zijn zoals we onlangs hebben vernomen. Een lachertje. En AJAX zal het spelersbudget moeiteloos naar de 50 miljoen euro kunnen tillen. Met een nieuw stadion begin je dus al met een onoverbrugbare achterstand op de concurrentie !!!

En de nieuwe trainer van Feyenoord ? Die zal de komende tijd alleen hoon en spot te verwerken krijgen. Gio heeft teveel prijzen gewonnen om hem te doen vergeten.
+1/-0

5 jaar geleden
Deze man is een geschikte kandidaat. Ik hoop dat de RVC een wijs besluit neemt.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Gaat ém niet worden hoor. Geen ervaring. En tacticus?? Afwachten. Afkoopsom gaat Feyenoord nooit (meer) betalen. De beste trainer is vrij en zou zo kunnen instappen, zei ook Maurice Steijn.....
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel jong kompas kraaij kroes minteh praag religie rvc slot sobat stengs sugawara timber ueda wieffer willykment woerts yoda zerrouki