Transparent
Inloggen
Sluiten

Bestuurslid FSV De Feijenoorder: 'Verwijzingen op spandoek zijn verwerpelijk'

1 maart 2019 13:28
Foto: Pro Shots

Bestuurslid FSV De Feijenoorder: "Verwijzingen op spandoek zijn verwerpelijk"; image source: Pro Shots

In een reactie aan het Algemeen Dagblad heeft bestuurslid Eduard Cachet van FSV De Feijenoorder afstand genomen naar een verwijzing naar zowel Picornie als Nouri op het enorme doek tijdens de wedstrijd tegen Ajax van afgelopen woensdag. Volgens Cachet zijn de verwijzingen verwerpelijk. "Op het ontwerp, dat is afgestemd met Feyenoord, stond het zeer zeker niet", aldus Cachet. "Maar het doek is meer dan 100 meter groot en je kan niet elke vierkante centimeter controleren. Het stond ook in een heel klein hoekje."

Onduidelijk is ook wie het heeft gedaan. "Er hebben ook minimaal 100 mensen aan gewerkt en we hebben geen idee wanneer het erop is gezet", zo geeft hij aan.

Op het doek was een kleine hectometerpaal geschild met 'A10' en '34,0'. A10 verwijst naar de rellen in Beverwijk in 1997 tussen hooligans van Feyenoord en Ajax, waarbij Picornie om het leven kwam. 34,0 verwijst naar Abdelhak Nouri, die anderhalf jaar geleden blijvende hersenschade opliep na een hartstilstand.




Tags

bestuurslid cachet doek feijenoorder fsv verwerpelijk verwijzingen nouri picornie spandoek afgestemd beverwijk controleren eduard geschild hartstilstand hectometerpaal hersenschade hoekje hooligans ontwerp rellen verwijzing vierkante

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.152 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg