Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'We moeten motivatie halen uit het feit dat we derde moeten worden'

1 maart 2019 07:43 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst: "We moeten motivatie halen uit het feit dat we derde moeten worden"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Giovanni van Bronckhorst aan dat Feyenoord zich in de resterende elf wedstrijden dit seizoen vol moet richten op het vasthouden van de derde plek. "Daar moeten we nu al onze energie in steken", aldus Van Bronckhorst.

In zijn eerste drie seizoenen als trainer van Feyenoord streed de ploeg tot het einde van het seizoen nog voor een prijs. "Dat voelt uiteraard anders dan de afgelopen seizoenen. En natuurlijk ben ik heel teleurgesteld", zo geeft hij aan. "We hebben onze fans niet weer een mooi moment kunnen geven met een nieuwe bekerfinale."

Gevraagd wordt aan de trainer van Feyenoord of er nog volle motivatie is om de strijd aan te kunnen gaan. "Volgens de media was die strijd al gestreden, maar ik heb altijd gezegd dat plek 3 nog lang niet was beslist. Zeker niet op dit moment. Na de wedstrijd tegen Ajax overheerst de teleurstelling. We zullen het toch weer snel weg moeten stoppen", zegt hij daarover. "Feyenoord moet via de competitie Europees voetbal veiligstellen. We zullen de motivatie moeten halen uit het feit dat we derde moeten worden. Hoe moeilijk dat ook is, het is het enige wat we vanaf nu moeten doen. Al onze energie moeten we daarin steken."




Tags

bronckhorst motivatie bekerfinale overheerst streed veiligstellen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


aliendwurf (geschorst)
5 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
*Reactie verwijderd*
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ze komen nog mensen tekort, ik zou zeggen meld je aan ;)
+2/-0

5 jaar geleden
En we moeten motivatie halen uit het feit dat Martin van Geel hopelijk z.s.m. opstapt!
+2/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
5 jaar geleden
Uiteraard van geel weg. Maar dat geef ik al tijden aan. Zijn beleid vermoord al jaren de toekomst van onze mooie club. Als club met een goeie jeugd opleiding moet je in je organisatie helemaal geen td willen. Zijn enkel met hun eigen cariere bezig waardoor hun aankopen voorrang krijgen boven eigen jeugd. En door het enorme taken pakket van een td hebben ze geheid niet alle facetten van het vak onder de knie. Bij wanprestaties kan een td zich redden door aan te geven dat hij andere zaken wel goed vind gaan. Waardoor je club gaat achter lopen op de onderdelen die je td niet beheerst en je eerste selectie kan dicht slibben met zijn miskopen. Daardoor is een td juist slecht voor je langetermijn beleid. Delegeer de taken van een td aan professionals zodat je duidelijk mensen verantwoordelijk kan houden voor specifieke taken en neem inplaats van een td een goeie team manager aan die enkel als taak heeft het team optimaal te faciliteren en let op samenstelling coach en assistenten om het optimale rendement uit het eerste te halen. Laat coach en hoofd jeugdopleidingen in unanieme samenspraak beoordelen welke kwalitatief goeie aankopen er nodig zijn voor het eerste. Dan voer je eindelijk goed professioneel beleid.

Gio gaat toch weg. Laat hem aub als laatste dienst naar feyenoord toe jeugd een kans geven en denken aan volgend seizoen.
Hij kan 4-4-2 gaan spelen dat lijkt me het beste met dit materiaal. Maar omdat hij dat nooit zal doen dan aub 4-3-3 in deze samenstelling.

Doel: vermeer
Verdediging: rb: st. Juste rcv: martina (geertruida) lcv: Burger (van der Heijden) lb: Haps (malacia)
Middenveld met de punt naar achteren: cdm: vilhena/clasie (verdonk), rm: clasie/jorgenson (kokcu) lm: berghuis (ayoub)
Aanval: rw: toornstra, spits: van Persie, lw: toure (larsson)
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot derksen eredivisie fries geertruida gimenez hancko heerenveen intensiteit iran israel kampioensjaar kraaij kroes middenveldert minteh praag rvc stengs sterkhouders sugawara timber vertekent volkslied wehave wieffer willykment yoda zerrouki