Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Moment voor rust was heel bepalend voor ons'

27 februari 2019 23:14
Foto: Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst: "Moment voor rust was heel bepalend voor ons"; image source: Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst was in gesprek met Fox teleurgesteld in het resultaat van zijn ploeg. "Uiteindelijk verliezen we hier. In het begin van de wedstrijd hadden we op voorsprong kunnen komen. Dat zijn momenten die we niet hebben gepakt", aldus Van Bronckhorst. "We begonnen heel erg goed. We verdienden ook op voorsprong te komen, maar dat gebeurt niet. We begonnen goed, maar daarna werd het wel iets minder. Een aantal keer wilden we te snel naar voren en verspeelden we te snel ballen op het middenveld."

Van Bronckhorst ging verder: "Ik vond dat beide teams in de eerste helft wel goed in de wedstrijd zaten met de mooiste kansen voor ons. Alleen net voor de rust gaan we met een achterstand de kleedkamers in."

De trainer van Feyenoord baalde vooral van de openingstreffer die uit een onterechte corner viel. "Je zag al dat Jordy een sliding neemt en de bal weer het veld in wil schieten, maar via Tadic gaat de bal achter. Alleen de scheids geeft een corner. De vierde official bevestigde ook dat het een corner was en Blom ook in de rust. En dan zie je dat het geen corner is", zo gaf hij aan. "Dat was heel bepalend voor ons. Je weet dat de eerste goal belangrijk is in zo'n wedstrijd. Je voelt bij de tegengoal ook dat het een beetje dood valt in het stadion en zo begonnen we ook aan de tweede helft. Daar kwam dan snel de tweede overheen."

Van Bronckhorst moest erkennen dat het seizoen voor Feyenoord min of meer al voorbij is. "Dit was de laatste kans om een prijs te pakken dit seizoen. Dit lukt dan niet omdat we niet gewonnen hebben. Ik heb vooral de pee in op de manier waarop", zei hij daarover. "In de eerste helft hebben we de momenten niet gepakt om op voorsprong te komen. Als je op deze manier dan achter komt, is het een heel bepalend moment."




Tags

bronckhorst baalde blom dood erkennen fox pee scheids sliding tadic verspeelden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer