Transparent
Inloggen
Sluiten

Pol van Boekel fluit Feyenoord - FC Emmen

26 februari 2019 12:38
Foto: Pro Shots

Pol van Boekel fluit Feyenoord - FC Emmen; image source: Pro Shots

De KNVB heeft dinsdagmiddag bekend gemaakt dat Pol van Boekel is aangesteld voor de thuiswedstrijd van zondag tegen FC Emmen. Het zal alweer de vijfde keer worden dat Van Boekel de leiding heeft over een wedstrijd van Feyenoord. In de uitwedstrijd tegen FC Emmen was hij ook al scheidsrechter toen Feyenoord met 1-4 te sterk was.

Ook floot hij in de competitie tijdens de uitwedstrijden tegen De Graafschap (2-0) en PEC Zwolle (3-1) en was hij ook scheidsrechter toen Feyenoord voor de TOTO KNVB Beker won van VV Gemert. Van Boekel krijgt zondag hulp van Danny Makkelie, die is aangesteld als VAR.

De afgelopen twee wedstrijden die Van Boekel in de Eredivisie floot was er veel commotie na afloop rondom beslissingen van de scheidsrechter. Bij FC Utrecht - PSV zag hij twee strafschoppen over het hoofd, terwijl hij op aanraden van de VAR zijn beslissing terugdraaide om bij Fortuna Sittard - sc Heerenveen een penalty te geven. Ook dat leek uiteindelijk een foutieve beslissing te zijn.




Tags

boekel emmen pol knvb var aanraden danny eredivisie fortuna foutieve gemert graafschap heerenveen makkelie pec terugdraaide utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Misschien een mooie wedstrijd om afscheid te nemen van Martin van Geel.
Ik gun hem een afkoopsom van € 0,00 en mag door de achterdeur verdwijnen.
Wegwezen, Gio weg, de assistenten weg, alles weg en opnieuw beginnen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit jong kompas kraaij kroes middenveldert minteh praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda wieffer willykment woerts yoda zerrouki