Transparent
Inloggen
Sluiten

Kenneth Vermeer: 'Deze prestatie moet de norm worden bij Feyenoord'

25 februari 2019 07:22

Na zijn uitstekende wedstrijd tegen PSV kreeg Kenneth Vermeer in het gesprek met het Algemeen Dagblad of hij met deze vorm goed genoeg is voor het Nederlands elftal. "Daar ben ik helemaal niet mee bezig. Maar speel je goed, dan kun je in aanmerking komen voor Oranje. Ze weten in Zeist wat ik kan", aldus Vermeer.

Na de wedstrijd tegen de koploper wacht woensdag Ajax in de halve finale van de TOTO KNVB Beker. "Als we die wedstrijd winnen, maakt dat niet meteen het hele seizoen goed. Zeker niet. Maar als je een prijs kunt winnen, dan moet je daar alles voor opzijzetten. Als je dit in Eindhoven kunt met tien spelers tegen de koploper, zegt dat iets over de mogelijkheden van een ploeg", zo gaf hij aan. "Aan de andere kant: als je ons zag tegen FC Groningen... Toen is er letterlijk geen enkele kans gecreëerd. Dat was een wereld van verschil met vandaag. Dit moet de norm zijn voor ons. Ook woensdag tegen Ajax. We moeten gewoon presteren."

Feyenoord aasde tegen PSV vooral op eerherstel. "We wilden hier weer een beetje een goed gevoel krijgen na de nederlaag tegen FC Groningen. Dat is volgens mij wel gelukt", zei hij daarover. "Maar het zegt weinig over woensdag. Nogmaals, deze prestatie moet de norm worden bij Feyenoord."




Tags

norm vermeer groningen aasde eerherstel knvb opzijzetten oranje zeist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg