Transparent
Inloggen
Sluiten

Willy Dullens: 'Kenneth Vermeer heeft hoogstpersoonlijk een punt gepakt voor Feyenoord'

25 februari 2019 07:14

Kenneth Vermeer wist in het duel tegen PSV veel indruk te maken op een hoop mensen. Zo ook op De Telegraaf-rapporteur Willy Dullens. "Vermeer haalde op een gegeven moment de meest moeilijke ballen uit zijn goal. Hij heeft hoogstpersoonlijk een punt gepakt voor Feyenoord. Een punt dat de Rotterdammers ook dik verdienden", aldus Dullens.

Vermeer groeide uit tot één van de uitblinkers in het Philips Stadion. "Vermeer stopte een aantal ballen dat ik eigenlijk al telde. Doelpogingen waarvan je echt het idee had dat ze erin zouden vliegen", zo geeft Dullens aan. "Vooral zijn redding op het schot van Steven Bergwijn in blessuretijd was indrukwekkend. Hij was echt super."

Volgens de voormalig international van het Nederlands elftal kan Vermeer op deze manier weer in beeld komen voor het Nederlands elftal. "En dat verdient hij ook", zegt hij daarover. "Kenneth blijft één van de betere keepers in Nederland en hij is duidelijk in vorm. Dan hoor je voorrang te krijgen."

Giovanni van Bronckhorst zal dan ook kampen met een luxeprobleem als Justin Bijlow terugkeert van zijn blessure. "Want Kenneth is eigenlijk te goed om op de bank te zitten. Als je kijkt naar de manier waarop hij vandaag presteerde, dan krijg je het gevoel dat hij altijd moet spelen. Al zal hij in andere wedstrijden ongetwijfeld ook mindere momenten hebben gehad. Je moet natuurlijk constant goed zijn", aldus Dullens. "Natuurlijk moeten we even aankijken of Vermeer ook in de komende wedstrijden dit niveau haalt, maar ik zou momenteel niemand anders tussen de palen zetten. Ook niet wanneer Bijlow terugkeert."




Discussieer mee op de forums


Tags

vermeer dullens hoogstpersoonlijk willy bijlow bergwijn bronckhorst doelpogingen luxeprobleem nederland rapporteur telde telegraaf uitblinkers voorrang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.350 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda