Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: 'Het was een grote opluchting voor me om te scoren'

24 februari 2019 18:54

Nicolai Jørgensen had een dubbel gevoel over gehouden aan de wedstrijd tegen PSV. "Ik ben zeker blij met de wedstrijd, met name de eerste helft. We deden het heel erg goed en waren beter dan PSV", aldus Jørgensen in gesprek met Fox Sports. "We kregen vervolgens in de tweede helft een domme rode kaart. Het was een fout, maar dat kan gebeuren in het voetbal. Gelukkig werd het 1-1, want er was altijd het gevaar dat zij konden scoren als je niet gefocust was. Het doelpunt was onnodig. Met tien man zijn we niet blij, maar het was oké."

De Deen was blij dat hij voor het eerst sinds begin december weer scoorde. "Ik heb hard gewerkt de laatste tijd om mijn niveau weer te halen. Er is deze week in de media ook veel gesproken over mij. Het was lekker om te scoren", zo gaf hij aan. "Het was een grote opluchting voor me om te scoren. Zeker in een grote wedstrijd als deze met tien man. Het was een speciale en hopelijk is dit het begin van dat ik weer doelpunten ga maken."

Snel na zijn treffer was het echter alweer gelijk. "Dat is ook wat ik bedoelde. Het is heel gevaarlijk als je niet gefocust bent als je net gescoord hebt. Dat hebben we vandaag kunnen zien. Het was een mooie goal, hij liep goed vrij in het strafschopgebied, maar het was ongelukkig. Als we het langer vol hadden kunnen houden, hadden we misschien kunnen winnen. Maar dat is voetbal."




Tags

fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat willykment woningbouw yoda