Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordy Clasie: 'Complimenten aan de ploeg hoe we het na de rode kaart hebben gedaan'

24 februari 2019 18:05

Jordy Clasie gaf in gesprek met Fox Sports aan een dubbel gevoel over te houden aan de wedstrijd, omdat er meer had ingezeten. "Maar als je ziet in welke fase we zitten, teken je er vooraf misschien voor. Maar met name in de eerste helft vergeet je één ding en dat is scoren. Dat is doodzonde, maar in het laatste half uur met tien man weet je dat het moeilijk wordt", aldus Clasie. "Gelukkig is er dan een fantastische goal van Nico, maar zonde dat je een minuut later al een goal tegen krijgt. Anders kun je misschien wel tegenhouden en hier winnen. Maar in de laatste minuten had je hier ook kunnen verliezen. Maar al met al stond er vandaag wel een team."

Feyenoord maakte een veel betere indruk dan een week eerder in Groningen. "Je zet jezelf een beetje te kijk met dat soort dingen. We hebben vaak laten zien dat we het kunnen, maar in de meeste gevallen niet. Dat is zeer spijtig en erg jammer", zo gaf hij aan.

Clasie kreeg de vraag of de ploeg een entourage van een topper nodig heeft om goed te presteren. "Blijkbaar wel, maar het mag je niet gebeuren als ploeg zijnde en als individu zijnde. Dat kun je alleen maar jezelf aanrekenen", zei hij daarover. "Je weet dat je het uit tegen PSV altijd moeilijk krijgt. Op een gegeven moment speel je met tien man en weet je dat je het met name moeilijk hebt met de lange ballen op Luuk de Jong. Complimenten aan de ploeg hoe we dat na de rode kaart hebben gedaan."




Tags

clasie entourage fox groningen individu ingezeten jong spijtig tegenhouden topper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer