Transparent
Inloggen
Sluiten

Valentijn Driessen: 'Opvallend dat de naam van Alfred Schreuder nergens valt'

15 februari 2019 07:11 - De Telegraaf

In zijn column in De Telegraaf geeft Valentijn Driessen aan het opvallend te vinden dat Alfred Schreuder niet wordt genoemd als mogelijke nieuwe trainer van Feyenoord. "Hij is afkomstig uit de Feyenoord-jeugd, speelde in twee periodes als prof bij de club en heeft een goede naam als trainer en wordt intern vaak als de baas van het trainingsveld gezien", aldus Driessen.

Schreuder is nadrukkelijk in beeld bij RB Leipzig en zij wilden zelfs één miljoen euro betalen aan Ajax om hem over te nemen. Inmiddels wordt hij ook al genoemd als mogelijk nieuwe trainer van Red Bull Salzburg. "Zo beschouwd is het vreemd dat Schreuder bij de Red Bull-stal als trainersbelofte geldt en hij in Nederland op niemands lijstje voorkomt", zo geeft Driessen aan. "Dat Van Geel Schreuder niet ziet zitten bij Feyenoord, omdat de trainer Kuyts zaakwaarnemer Rob Jansen aan de kant zette, kan niet waar zijn."




Tags

schreuder driessen alfred column jansen kuyts leipzig nederland prof salzburg telegraaf trainersbelofte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Opvallend dat de naam J O L niet valt, Valentijn...
+1/-2

 
5 jaar geleden
Nou, niet echt. Jij bent de enige die daar telkens mee komt.
+4/-0

 
5 jaar geleden
Zolang jol in je mondje komt, komt jol genoeg.
+2/-1

 
5 jaar geleden
Jol zou graag 3 jaar aan de slag gaan als TD bij Feyenoord. Hij zorgt ervoor dat ze gewoon de nummer 1 van Nederland worden. Heeft een zeer groot netwerk.
+1/-0

 
aliendwurf (geschorst)
5 jaar geleden
Jol moeten ze lekker in het bejaardenhuis laten zitten.
+1/-0

 
aliendwurf (geschorst)
5 jaar geleden
VanHaezenbrouck, Wagner, vWonderen
+1/-0

5 jaar geleden
Ik vond Schreuder bij Twente nou niet bepaald groots..
+2/-0

5 jaar geleden
Zo vreemd vind ik het niet de naam Schreuder ontbreekt. Schreuder lag nooit erg lekker in en rond De Kuip. Het gekrakeel rond Advocaat moet trouwens ook maar eens ophouden. Het is duidelijk dat van Geel aan het tijd rekken is. We komen in een vervelende situatie terecht waar er straks gewoon niets in orde is. Visie, daaraan ontbreekt het jammer genoeg.
+1/-0

 
 
5 jaar geleden
Ik zit mij suf te piekeren wie het moet worden. Want deze grijze zone kan natuurlijk voor een topclub niet. Ik vind dat van Geel gewoon aan het slabakken is. Liefst zag ik een coach die Durf toont en tegelijkertijd met de benen op de grond staat, innovatief maar niet zwevend. Maar ... , ook een mensen-coach. We zien vaak genoeg de combinatie Generaal over de selectie tot mislukken gedoemd zijn. Een moderne coach is meer manager dan scheldmajoor. Bosz, Schreuder, van Beek, van Marwijk, allemaal te veel van het type Ik - ben - Het.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Het begint bij de kwaliteit van de spelers. Daar schort het op dit moment aan. Van Geel moet daarom doorselecteren. Feyenoord heeft daarnaast een vent met voetbalvisie nodig zoals Koeman was. Hopelijk dat we niet uitkomen bij het type Been & co.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.355 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda