Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: 'Het mag duidelijk zijn dat ik niet op de bank wil zitten'

14 februari 2019 08:30

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Nicolai Jørgensen aan te balen dat hij afgelopen wedstrijden op de bank plaats moest nemen. "Het is altijd de trainer die de beslissingen neemt. Hij weet dat ik wil spelen en dat ik niet blij ben als dat niet het geval is", aldus Jørgensen. "Ik doe mijn best als ik mag invallen en ik geef alles voor het elftal. Maar het mag duidelijk zijn dat ik niet op de bank wil zitten."

De spits is ook boos nadat hem een jaar geleden eerst een transfer werd onthouden en hij nu opeens op de bank is beland. "Maar je moet het ook gewoon accepteren. Ik moet hard werken, ik zal er niet om gaan zitten huilen of dagelijks op de deur van de trainer kloppen", zo geeft hij aan. "Ik wil het laten zien op het trainingsveld. Ik heb de laatste weken echt keihard getraind. Hopelijk krijg ik snel mijn kans weer."

De Deen wordt nu uit de basis gehouden door Jens Toornstra. Iets wat de middenvelder in het kampioenseizoen ook lukte met Dirk Kuyt als slachtoffer."Dit is voetbal, het gaat op en neer met spelers. Ik denk niet dat ik het verdien om op de bank te zitten. Wanneer ik speelde en fit was, heb ik het laten zien bij Feyenoord", zegt hij daarover. "Ik denk ook niet dat ik echt slecht was na de winterstop. Maar ik kan het niet veranderen. Ik zal de trainer, die de beslissingen neemt, moeten bewijzen dat ik weer moet spelen."




Tags

beland huilen kampioenseizoen kuyt onthouden slachtoffer toornstra verdien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Ik heb het gevoel dat Jörgensen gewoon niet de speler is die in het huidig systeem past. We doen er beter aan naar een vervanger uit te kijken of een speler als Ayoub meer krediet geven. Ook Vente valt er buiten. Er zijn spelers die gewoon niet in het plaatje passen.
+1/-1

5 jaar geleden
Ik heb het gevoel dat Gio de spelers niet optimaal laat renderen in een bijbehorend systeem. Nico hoort bij de top 3 beste spelers, moet gewoon altijd spelen behalve eventueel op kunstgras. Geef hem merr krediet vilhena draait matig en mag telkens blijven staan.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Gio lijdt aan dezelfde ziekte als van Marwijk toendertijd : niets durven en altijd maar gokken op het zelfde selecte groepje.
+1/-0

5 jaar geleden
Het zou juist duidelijk moeten zijn dat hij eindelijk weer eens gaat scoren in plaats van verongelijkt rond te looen als hij meedoet en te solliciteren voor een kaart, zoals vandaag tegen groningen uit.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg