Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bronckhorst: 'Het is al een tijd geleden dat we een uitwedstrijd gewonnen hebben'

13 februari 2019 13:55

In gesprek met Feyenoord TV geeft Giovanni van Bronckhorst aan dat de uitwedstrijd tegen FC Groningen komende zondag erg belangrijk is. "We willen ook in Groningen winnen. Het is al een tijd geleden dat we een uitwedstrijd gewonnen hebben en dat willen we ook doorbreken. Maar het allerbelangrijkste is dat we de drie punten halen", aldus Van Bronckhorst.

Feyenoord verloor onder Van Bronckhorst echter nog nooit tegen FC Groningen. "Ik denk dat dat toeval is. Ik denk niet dat dat met Groningen te maken heeft", zo geeft hij aan. "Het heeft ook te maken met hoe wij zelf op het veld staan. Dat is ook de manier hoe wij op het veld staan."

De ploeg zal zeker rekening moeten houden met Ritsu Doan. "Hij is een smaakmaker bij FC Groningen. Een hele behendige speler en ook een belangrijke speler in het spel wat ze spelen", zegt de trainer van Feyenoord daarover. "Hij is even weggeweest met de Asia Cup. Hij is nu weer beschikbaar en heeft ook al gespeeld tegen Vitesse. Dus hij zal er zeker bij zijn."

Feyenoord zal zondag ook Mo El Hankouri tegenkomen. Afgelopen weekend maakte hij nog de beslissende goal voor FC Groningen tegen Vitesse. "Dat was een heel belangrijk doelpunt. In blessuretijd de winnende goal maken is voor Mo natuurlijk fantastisch", aldus Van Bronckhorst. "Hij heeft de stap naar Groningen gemaakt om meer aan spelen toe te komen en dat gunnen we hem allemaal. Dus ik ben blij voor Mo dat hij voor FC Groningen nu ook belangrijk is."




Tags

groningen bronckhorst vitesse asia behendige doan gunnen hankouri smaakmaker tegenkomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Wat moet je nu nog met een team dat insprarieloos speelt en het geen donder kan schelen wat de uitslag in een uitwedstrijd is. We pakken uit geen punt meer omdat ze het allemaal geen ene donder interesseert. Ze krijgen hun geld toch wel. Visieloos, inspiratieloos, geen creativiteit en spelers die het niet waard zijn oogetseld te worden en geen enkele toegevoegde waarde hebben, zoals Van Beek, Clasie, etc. Wanbeleid aan de top en een verschrikkelijke slechte scouting en marketing. We zijn ongeloflijk afgegleden en het duurt jaren voor we er uberhaupt weer uit zijn. Stop met dat idiote Feyenoord city en stop je geld in een goede selectie.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.345 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda