Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord neemt nu de tijd voor vervanger van Giovanni van Bronckhorst'

11 februari 2019 10:11 - De Telegraaf

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat Feyenoord nu rustig de tijd gaat nemen om een vervanger te zoeken voor Giovanni van Bronckhorst nadat Dick Advocaat Feyenoord heeft afgewezen. "Het is pas februari", aldus algemeen directeur Jan de Jong.

Technisch directeur Martin van Geel is opzoek naar een ervaren Nederlandse trainer. Volgens het AD zou Phillip Cocu een kandidaat kunnen zijn, maar zijn naam wordt in De Kuip niet genoemd. Bovendien zou hij zelf ook liever naar het buitenland willen gaan. Willem van Hanegem hoopt op het duo Henk ten Cate en Henk Fraser, maar Van Geel en Ten Cate zijn water en vuur nadat ze bij Ajax al samenwerkten.

Een stroming zou de Belg Hein Vanhaezebrouck naar voren schuiven. Hij werd recent ontslagen bij Anderlecht. In de Belgische pers heeft hij alleen nooit gesproken over Nederlandse clubs.




Tags

bronckhorst cate advocaat anderlecht cocu fraser hanegem hein jong kuip opzoek samenwerkten stroming vanhaezebrouck vuur water

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Jammer dat de man die met stip op één zou moeten staan Martin Jol nooit genoemd wordt. aan zijn CV tipt niemand. Was ik Engeland en Duitsland top en werd kampioen in Egypte. Voldoet aan alle eisen door Feyenoord gesteld en is vrij dus geen afkoopsom.
+1/-3

 
5 jaar geleden
Ja leuk allemaal, maar hij past gewoon net bij Feyenoord.
+2/-1

 
5 jaar geleden
Waarom niet aan zijn tactische kennis mag Gio een puntje zuigen
+1/-3

 
5 jaar geleden
De enige die hier puntjes zuigt, van jollie, ben jij willempie. Stop nou maar met het herhalen van jol. Die moet lekker bitterballen gaan eten en ado coachen
+4/-0

 
5 jaar geleden
Jij bent echt de enige die Jol ziet zitten. Zet dat je niet aan het denken?
+2/-1

 
5 jaar geleden
Zeker niet ben zelf overal getuige van geweest, maar goed droom lekker verder van Fräser, Steijn etc.
+2/-1

 
5 jaar geleden
Kom op willem de man heeft alleen twee bekers op zijn erelijst staan. Hij heeft verder de trainer van de maand award en een halve finale met HSV "gewonnen".

Wat kan ik nog meer over Jol zeggen? Ik vind het een ordinair "dikkig" type, dat ziet er toch niet uit in zo'n trainingspak.
Ik vind die Bas van Noordwijk al geen gezicht op de bank, dan hoef ik zijn tweelingbroer er niet bij te zien.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Sorry pik, ik heb hem vorige week nog gesproken en wat jij nu zegt klopt NIKS van. De beste presterende Ned. trainer in Premier League. Sla VI erop na van vorige week en da zie je dat hij juist aan alle Feyenoordeisen voldoet.
Maar goed het zal wel Fräser of Steijn worden, nou die hebben erg veel bereikt...
+1/-1

 
5 jaar geleden
Fraser wordt het sowieso niet en Steijn gaat het ook niet worden. Hopelijk gaan ze voor die Belg, die zie ik echt zitten.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Nou ik moet eerlijk zeggen dat ik Jol ook wel zie zitten, alle andere namen die passeren vind ik minder.
Maar let op mijn woorden, over een maand of 2 wordt Dick Advocaat gepresenteerd als nieuwe trainer van Feyenoord.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Klopt een Plan B ontbreekt bij het Maasgebouw
+1/-0

5 jaar geleden
Er wordt net gedaan of er geen kandidaten zijn, maar er zijn genoeg goede trainers of trainers die in combinatie met de juiste assistenten Feyenoord verder kunnen brengen. Ik noem er maar willekeurig een stuk of tien: Henk Ten Cate, Bert van Marwijk, Louis van Gaal, Frank Rijkaard, Ruud Gullit, Ron Jans, Michel Preud'Homme, Erwin Koeman, Henk Fräser, Marco van Basten, Frank de Boer, Philip Cocu, Martin Jol. En over de grens valt het arsenaal aan mogelijkheden ongetwijfeld nog verder uit te breiden. Zolang van Geel maar niet met Danny Blind komt aanzetten kan het bijna niet fout gaan...
+1/-0

 
5 jaar geleden
Hier zit wel veel troep tussen zeg...
+1/-0

5 jaar geleden
Van de Nederlandse namen word ik niet wild. Veel brol tussen. Tenzij Koeman. tenminste eentje die nog wel de benen op de grond kan houden. Toch maar richting buitenland kijken ? En ... Boskamp ?
+1/-0

 
5 jaar geleden
Gaat dus gewoon Dickie worden. Nu nog twee top assistenten
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ik geloof dat nieuws, online of op papier wat meer gevolgd kan worden :Dickie wil niet. Zelfs als ie terugkomt op zijn besluit : nooit doen, krijg je een ongeïnteresseerde slome trainer.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer