Transparent
Inloggen
Sluiten

Calvin Verdonk: 'Eindelijk heb ik mijn eerste doelpunt gemaakt'

9 februari 2019 23:14

In gesprek met Fox Sports was Calvin Verdonk blij dat met zijn doelpunt. "Ik had van te voren niet echt aan een doelpunt gedacht. Het is natuurlijk mooi dat ik nu een doelpunt maak. Eindelijk heb ik mijn eerste doelpunt gemaakt", aldus Verdonk. "Ik had al zo'n gevoel dat de bal daar ging vallen. Het is een beetje een spitsengoal zoals Van Persie ze maakt. Ik raak hem goed en schiet hem rustig binnen. Een goed doelpunt."

De verdediger wist niet goed wat hij met juichen moest doen. "Ik ben natuurlijk niet gewend om doelpunten te maken. Dus ik liep gewoon op Sam Larsson af, die het dichtst bij mij stond. Ik bedankte hem, terwijl hij niet eens een assist had gegeven", zo gaf hij aan.

Verdonk voelt ook veel vertrouwen binnen de club. "Een doelpunt geeft extra vertrouwen. In de wedstrijd vandaag stond ik verdedigend ook goed. Alleen aan de bal werd het wel wat minder, omdat ik vermoeid raakte. Dat moet wel beter", zo gaf hij aan. "Ik had eigenlijk geen verwachting dit seizoen. Ik moest me melden bij Jong Feyenoord na de vakantie. In de vakantie werd ik door Martin van Geel gebeld dat Haps geblesseerd was geraakt en ik me moest melden bij het eerste. Daarna heb ik een goede voorbereiding gedraaid. Het begon met de Johan Cruijff Schaal en inmiddels heb ik behoorlijk wat wedstrijden gespeeld."




Tags

verdonk dichtst fox haps jong larsson persie spitsengoal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda