Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Eric Botteghin zal dit seizoen niet meer in actie komen'

30 januari 2019 15:11 - Feyenoord TV

In gesprek met Feyenoord TV geeft Giovanni van Bronckhorst aan dat Eric Botteghin dit seizoen helemaal niet meer in actie gaat komen. "Eric was niet goed uit de wedstrijd gekomen afgelopen weekend. Je weet dat je dan even af moet wachten wat het precies is. Het is toch gebleken dat het een zware blessure is, waardoor hij een aantal maanden niet kan spelen", aldus Van Bronckhorst. "Hij heeft last van zijn knie en zal dit seizoen ook niet meer in actie komen."




Tags

bronckhorst botteghin

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Janmaat huren en St Juste op zijn vertrouwde plek in het centrum. Van Beek hooguit banken. Jeetje wat een brok zenuwen achterin zeg. Komt zwaar tekort!
+1/-0

 
5 jaar geleden
Eerste kwartier zondag was hij inderdaad erg zenuwachtig. Bijna net zo erg als Jens Toornstra en Verdonk en nog een aantal. Daarna gewoon prima gespeeld en is veel betere centrale verdediger dan van der Heijden of Verdonk.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.152 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg