Transparent
Inloggen
Sluiten

VI: 'Jari Schuurman voor drieënhalf jaar naar FC Dordrecht'

29 januari 2019 14:47 - VI.nl

Jari Schuurman lijkt definitief te vertrekken bij Feyenoord. Waar RTV Rijnmond eerder meldde dat er gesproken werd over een verhuur van de middenvelder, weet Voetbal International te melden dat Schuurman voor drieënhalf jaar zal tekenen bij de Schapenkoppen.

Schuurman maakte als invaller zijn debuut voor Feyenoord tegen NEC op 8 mei 2016. Voor de middenvelder was dat uiteindelijk zijn enige officiële wedstrijd in het eerste elftal van Feyenoord. Schuurman kwam afgelopen jaren ook op huurbasis uit voor NEC en Willem II, maar wist ook daar niet door te breken.

Meer op VI.nl




Tags

schuurman drieenhalf jari dordrecht rijnmond schapenkoppen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Nou Jari doe je best bij Dordt, misschien is dit voor jou wel het hoogst haalbaar.
+1/-0

5 jaar geleden
Dus toch niet zo'n groot talent als men aanvankelijk dacht.
+1/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Was toen 1 van de grootste talenten idd. dribbels a la frenkie. Maar er komt dus veel meer bij kijken. Ik zie het ook in de jeugd bij mijn zoon 10 sneijdertjes in het team boven hem met 5 spelers van buiten de club bijna allemaal stage bij bvo en ze eindigen bjjna onderaan en de laatbloeiers, grotere verdedigers en geboortemaand effect spelers (2e halfjaar geboren) krijgen geen kans. Balen Feyenoord u23 verloren van leicester met 3-1 gisteren niet door naar volgende ronde.
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
5 jaar geleden
Prima einelijk weer een mogelijkheid om onze talenten op niveau te laten spelen. Succes jari.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.311 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot derksen eredivisie fries geertruida gimenez hancko heerenveen intensiteit iran israel kampioensjaar kraaij kroes middenveldert minteh praag rvc stengs sterkhouders sugawara timber vertekent volkslied wehave wieffer willykment yoda zerrouki