Transparent
Inloggen
Sluiten

Robin van Persie wint voor het eerst van Ajax: 'Hij smaakte heerlijk'

28 januari 2019 09:23

Voor Robin van Persie was het voor het eerst in zijn carrière dat hij van Ajax wist te winnen. "Hij smaakte heerlijk", aldus Van Persie in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Het ging deze week over John Guidetti, alweer zeven jaar geleden. Daar praten we nog over. Hopelijk gaat deze dag ook zo het geheugen in."

De aanvoerder wilde wel direct een kanttekening plaatsen. "Maar we moeten ook eerlijk zijn. Op de ranglijst staan we te ver achter, we zijn niet constant genoeg. Hoe dat komt? Ik weet het niet", zo gaf hij aan. "Ik snap dat mensen moe van mij worden als ik zeg hoeveel kwaliteit deze groep heeft. Soms overdrijf ik ook bewust een beetje, voor een paar mensen."

Van Persie ging verder: "Maar kijk vandaag naar Jens Toornstra, wat hij vandaag deed in zo'n partij was bijna kunst. Naar Steven Berghuis, Calvin Verdonk, Jordy Clasie. Ze speelden geweldig. Iedereen eigenlijk. We waren echt goed."




Tags

persie smaakte berghuis clasie guidetti kanttekening kunst moe overdrijf toornstra verdonk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.152 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg