Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord hofleverancier in Elftallen van de Week

28 januari 2019 09:12

De sensationele zege van Feyenoord op Ajax is ook terug te zien in de individuele cijfers. Met maar liefst zes spelers is de ploeg van Giovanni van Bronckhorst hofleverancier in het Elftal van de Week van De Telegraaf. Aanvoerder Robin van Persie is de Speler van de Week met een 8,5, maar de complete aanval bestaat uit Feyenoorders. Ook Steven Berghuis en Sam Larsson behoren namelijk tot het team.

Op het middenveld wisten Jens Toornstra en Tonny Vilhena een plekje te veroveren, terwijl Calvin Verdonk met een 8 de hoogste beoordeling van alle verdedigers van afgelopen weekend kreeg.

In het Elftal van de Week van het Algemeen Dagblad staan zelfs acht Feyenoorders. Waar Van Persie volgens De Telegraaf de beste speler was, is dat volgens het AD Jens Toornsta. Hij heeft een 9 gekregen. In het elftal staat de complete verdediging van Feyenoord met Jeremiah St. Juste, Eric Botteghin, Sven van Beek en Calvin Verdonk. Jordy Clasie staan naast Toornsta op het middenveld, terwijl Steven Berghuis en Robin van Persie in de aanval staan.

Volgens Voetbal International was Steven Berghuis de beste speler van afgelopen speelronde met een 9. De complete top vijf van afgelopen weekend kwam uit De Kuip, omdat Jens Toornstra en Robin van Persie een 8,5 kregen, terwijl Sam Larsson en Tonny Vilhena beoordeeld werden met een 8.




Tags

persie berghuis hofleverancier larsson telegraaf toornsta toornstra verdonk vilhena beek botteghin bronckhorst clasie jeremiah juste kuip

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg