Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'We kunnen trots zijn op wat we vandaag hebben laten zien'

27 januari 2019 17:05

Voor Giovanni van Bronckhorst was het een hele mooie en historische dag. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "We kunnen met z'n allen trots zijn op wat we vandaag hebben laten zien", aldus Van Bronckhorst. "Ik heb voor de wedstrijd gezegd dat we een wedstrijd moeten afleveren waar de mensen nog jaren over gaan praten. Dat hebben de jongens vandaag uitstekend gedaan."

De trainer van Feyenoord ging verder: "In dit soort wedstrijden kun je iets speciaals neerzetten. Natuurlijk is het belangrijk om te winnen, maar je weet dat dit soort wedstrijden zijn waar mensen naar uit kijken. Wedstrijden winnen zoals deze is belangrijk, maar met name de manier hoe we vandaag gespeeld hebben, maakt mij trots."

Zijn ploeg begon niet goed aan de wedstrijd. "We begonnen heel nerveus. Waren heel slordig en niet onszelf. Ajax wist daar heel goed van te profiteren. Het blijft dan 0-1 en ik denk dat de 1-1 een heel belangrijke treffer is. Ook voor het vertrouwen", zo gaf hij aan. "In de eerste helft kon het alle kanten op. Het kon ook 3-3 of 4-4 staan. Uiteindelijk hebben we vanaf dat moment gestreden voor alles wat we hadden. We wisten dat we Ajax pijn konden doen met diepgaande middenvelders. Dat hebben ze vandaag uitstekend uitgespeeld."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws