Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: 'We kunnen Ajax verslaan, daar ben ik van overtuigd'

26 januari 2019 08:42

In gesprek met het Algemeen Dagblad wordt Nicolai Jørgensen geconfronteerd met een uitspraak van hem in oktober dat Ajax niet heel veel beter is dan Feyenoord. "Ik zei dit in oktober, sindsdien heeft Ajax veel laten zien. En Feyenoord heeft veel steken laten vallen", aldus Jørgensen. "Als ik mijn woorden nog een beetje wil waarmaken, moeten we ze in de Kuip echt verslaan. Dat kan, daar ben ik van overtuigd."

De Deen gaat verder: "We hebben er in sommige wedstrijden een zooitje van gemaakt. Dat is dus het verschil tussen nummer 1 staan of nummer 3. Tegen PSV lieten we wél zien wat wij kunnen. Die eerste helft in die wedstrijd, dat niveau hebben we nodig om Ajax te vloeren. En als je het tegen PSV kunt, kun je het tegen alle tegenstanders in Nederland, want PSV is koploper."




Tags

kuip nederland vloeren waarmaken zooitje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg