Transparent
Inloggen
Sluiten

Jan-Arie van der Heijden: 'Het is sowieso een wedstrijd die je moet winnen'

23 januari 2019 07:37

In gesprek met RTV Rijnmond geeft Jan-Arie van der Heijden aan dat de sfeer binnen de club weer de goede kant gaat. "De sfeer na de wedstrijd tegen PEC was gedaald natuurlijk, maar nu gaan we de positieve kant op. Woensdag staat er een belangrijke wedstrijd voor de deur en die moeten we winnen", aldus Van der Heijden. "Het is aan ons de taak om alles om te draaien. Dat is ook voetbal. Wij balen het meest van iedereen natuurlijk als ploeg. We moeten nu zorgen dat we de positieve kant gaan benadrukken en goede resultaten gaan halen. Dat is aan ons."

Dat Feyenoord vorige maand nog verloor van de Limburgers speelt nu niet mee volgens de verdediger. "Het is sowieso een wedstrijd die je moet winnen, dus in dat opzicht niet", zo geeft hij aan. "Als je de halve finale wil halen, zal je Fortuna moeten verslaan. Ik denk dat we daar klaar voor zijn."

Van der Heijden is het niet eens met de suggestie dat de ploeg wellicht minder gefocust is in de competitie, omdat Feyenoord niet meer mee doet voor de landstitel. "Nee, dat geloof ik niet", zegt hij daarover. "We hebben een goed trainingskamp gehad en goede oefenwedstrijden daar gespeeld. We hebben er alles aan gedaan om ons top voor te bereiden. Het was een deceptie tegen PEC, maar in het voetbal krijg je snel een nieuwe kans en die moeten we woensdag pakken."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws