Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Voor mijn gevoel hadden we geen moment de controle'

19 januari 2019 22:09

Steven Berghuis was in gesprek teleurgesteld over hoe Feyenoord gespeeld had in de tweede helft. "We deden veel dingen niet goed. Wat moeten we denk ik terug gaan kijken", aldus Berghuis. "Voor mijn gevoel hadden we geen moment de controle. Snel balverlies, geen enkel initiatief en geen moment van druk zetten. Met de snelle 2-1 breng je jezelf in de problemen."

De aanvaller wilde niet de schuld bij de defensie leggen. "Misschien moeten wij daarin ook meer helpen. Je doet het altijd samen", zo gaf hij aan. "Als je een wedstrijd niet scoort, ligt dat ook niet alleen aan de aanvallers. Het heeft allemaal met elkaar te maken. Een paar keer konden we er wel doorheen spelen, maar laten we dat na. Daardoor geven we Zwolle toch het geloof dat het lukt. Het zag er bij Zwolle heel goed uit. Ik kan niets anders zeggen, verdiend."

Berghuis kreeg de vraag of hij de reacties snapt dat er na iedere wedstrijd van Feyenoord hetzelfde riedeltje wordt verteld. "Ik heb geen cassettebandje die ik afspeel. Ik zeg gewoon hoe ik het ervaren heb en gevoeld", zei hij daarover. "Iedereen moet zijn verantwoordelijkheid pakken en kijken wat hij niet goed heeft gedaan. Woensdag moeten we dat gaan herstellen. Meer zit er niet op."




Tags

berghuis afspeel balverlies cassettebandje riedeltje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda