Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz over vermeende interesse in Tonny Vilhena: 'Het is agentenwerk'

19 januari 2019 18:47 - Fox Sports

Tonny Vilhena werd afgelopen weken gelinkt aan een overstap naar Bayer Leverkusen. Peter Bosz zou de middenvelder graag over willen nemen. In gesprek met Fox Sports gaf hij echter aan dat hij hier niets van weet. "Ik denk dat een hele boel agenten dat graag willen en het interessant vinden om mijn naam nu te gebruiken. Ik heb ook wel meer namen gelezen. Maar ik denk dat het agentenwerk is", aldus Bosz.

De voormalig speler en technisch directeur van Feyenoord wil echter niet uitsluiten dat Vilhena wel naar Leverkusen vertrekt. "Misschien dat de club belangstelling heeft, maar dat gaat niet via mij", zo gaf hij aan. "Ik las dat ik belangstelling had, maar dan had ik het zelf wel geweten verwacht ik."

Meer op Fox Sports




Tags

bosz vilhena agentenwerk leverkusen agenten bayer fox geweten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Bleh die Bosz komt m'n strot uit... Heeft nog nooit wat gewonnen als trainer, maar gedraagt zich als topcoach. Knap hoor met ajaks tweede worden! :D
+1/-0

5 jaar geleden
Toont weer eens aan dat ze een geweldige week in Marbella hebben gehad.Wat een droefenis,van heel erg slecht naar nog slechter.Volgende week dan maar schriftelijk afdoen,een meer dan welkome tactische tip mijnerzijds aan de ''technische'' staf.Nog 16 partijtjes...……….
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda