Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord wil Kevin Diks opnieuw naar Rotterdam halen'

13 januari 2019 13:06 - Alfredo Pedullà

Volgens de Italiaanse journalist Alfredo Pedullà staat Kevin Diks in de belangstelling van Feyenoord. Dat meldt hij via zijn Twitter-account. Naast Feyenoord zou ook het Belgische Standard Luik interesse hebben. Diks mag vertrekken bij Fiorentina.

Afgelopen seizoen kwam de rechtsback al op huurbasis uit voor Feyenoord en kwam hij in totaal tot 31 wedstrijden in het eerste elftal. Diks heeft nog een contract bij Fiorentina tot de zomer van 2021. Vorig jaar gaf de voormalig jeugdinternational nog aan dat een 'jongensdroom' uit kwam toen hij tijdelijk naar Rotterdam vertrok, omdat hij altijd al fan was geweest van Feyenoord.




Tags

diks fiorentina alfredo jongensdroom luik pedulla standard

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden (gewijzigd)
Begin drama en aan het einde echt prima. Bizarre ontwikkeling en daarmee een wenselijke aankoop indien niet te duur zeg 1 a max 2 miljoen. St Juste verkopen of voor het centrum alhoewel zijn enorme snelheid een wapen aan de zijkant is maar ook in het centrum een pre uiteraard.
+1/-0

5 jaar geleden
Zolang feyenoord,diks,fiorentina niks melden geloof ik het niet.
Mocht het wel waar zijn ben ikniet geheel tegen .
Speelde de laatste maanden van zijn verhuurperiode bij ons goed.
Hij is beter dan nieuwkoop en ook nog jong en kent de club .
Als de prijs goed is gewoon doen
+1/-0

5 jaar geleden
Talentvol en aan het eind van vorig seizoen zonder meer een bruikbare rechtsback.
Interessant als je hem kan huren en daarna kan kopen, iets wat met Karsdorp onmogelijk is.
+1/-0

5 jaar geleden
Komt hij tegenover een echte linksbuiten is hij gezien. Dat zagen we op het laatst in de competitie, maar ja van Geel en een ECHT netwerk...
+2/-0

5 jaar geleden
Ach dit soort berichten moet je met een korreltje zout nemen, waarschijnlijk net zulke onzin als dat van Karsdorp.
+1/-0

5 jaar geleden
Hopen dat hij veel bij geleerd heeft. Als hij niet te duur is kopen. Prima reserve.
+1/-0

5 jaar geleden
Diks is in potentie niet beter dan Nieuwkoop. Met een trainer die spelers wél beter maakt, zie ik Nieuwkoop zich verder doorontwikkelen dan Diks tot nu toe heeft gedaan, ondanks z'n Italiaanse ervaring. Kortom, zonde van het geld. Dit is geen versterking voor Feyenoord. Het wordt tijd voor logica in Rotterdam: (1) Er moet allereerst een trainer komen die spelers beter maakt, (2) Vervolgens heb je inderdaad een betere rechtsback nodig. Wil je in de vijver der bekenden vissen dan zou ik eerst kijken naar een terugkeer van Karsdorp (want verdienpotentie) of eventueel Janmaat (want kan nog een jaar of 4 mee in Nederland en heeft zich bewezen in Engeland, (3) Centraal in de verdediging heb je drie rechtspoten: van Beek, St-Juste en Botteghin. Dat is er 1 te veel. Ik zou het liefst Botteghin zien vertrekken naar bijvoorbeeld een Engelse club of een zandbakclub, want dat is de enige manier om nog wat aan hem te verdienen. En laat van Beek en St-Juste dan maar knokken om de basisplaats. Daarachter heb je in elk geval Geertruida, die op beide posities uit de voeten kan.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.352 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda